Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Poplatky 8000 Kč/měsíc
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
B.S.B.A. Alexandra Osmitz

31 807 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 13069
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 62 m²
Plocha zastavěná 344 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 62 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hezký byt 2+1 o výměře 62 m2 v Praze 10 Vršovicích k prodeji. Krásný světlý byt s vysokými stropy (výška 3,25 m) ve třetím patře cihlového bytového domu s výtahem. Dům je ve velice atraktivní lokalitě nedaleko OC Eden s perfektní dostupností MHD. Bezproblémové spojení s centrem Prahy tramvají, autobusem i vlakem činí tuto lokalitu velice žádanou.

Do bytu se vchází přes opravdu prostornou chodbu s vestavěnou skříní. Z chodby je přístup do velkého obývacího pokoje, ložnice a kuchyně. V rekonstruované kuchyni je stylová bílá kuchyňská linka vybavená všemi spotřebiči, na podlaze je nová světlá plovoucí podlaha. Je zde i spižírna. Z kuchyně je také přes terasové dveře přístupný malý balkon o ploše cca 1m2. V dalších obytných místnostech jsou původní parketové podlahy, na chodbě dlažba. Dále je z chodby přístupná koupelna a samostatné WC. V celém bytě jsou nová plastová okna. K bytu náleží také sklep o ploše 4 m2 v suterénu domu. K dispozici je v domě i kočárkárna.

Byt leží ve 3. patře pětipatrového bytového domu v kterém proběhla částečná rekonstrukce, je zde nová střecha, výtah, stoupačky a další. Jedná se o starší udržovaný cihelný dům. Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2022, zejména rozvodů a sociálního zařízení. Orientace oken bytu jsou východním směrem, z ložnice potom severním směrem do parku.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno podlahovým a stropním topením napojeným na dálkové vytápění.

Bytový dům leží v žádané části Praha 10 - Vršovice, v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky Bělocerkevská, nedaleko je trasa tramvaje v ulici Vršovická. Nedaleko přestup na metro stanice Flora. Centrum Prahy je díky perfektnímu spojení MHD i PID dostupné během několika minut. V pěší vzdálenosti od domu jsou dostupné veškeré služby. V lokalitě je spoustu stylových kaváren, restaurací, obchodů, sportovišť, OC Eden i dalšího vyžití. V blízkosti domu jsou dostupné ZŠ, MŠ, pošta i lékařské služby. Hned za domem naleznete park s dětským hřištěm i fitparkem.

Tato atraktivní nabídka bytu v žádané lokalitě je zajímavá pro bydlení i jako investice. Majitel si vyhrazuje možnost úpravy ceny.
Těšíme se na Vás na prohlídce,

Alexandra a Marek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 B.S.B.A. Alexandra Osmitz
B.S.B.A. Alexandra Osmitz
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 B.S.B.A. Alexandra Osmitz
B.S.B.A. Alexandra Osmitz
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti