Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 350 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dalibor Stříbný

26 930 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 1903
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 28 dny
Plocha užitná 54 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 8.

Popis nemovitosti

Byt s Lodžií a dispozicí 2+1 je situován v 9. podlaží revitalizovaného panelového domu. Dominantou interiéru je obývací pokoj s přímým vstupem na lodžii. Obývací pokoj o velikosti 17 m2, který lze v rámci rekonstrukce rozšířit na 21,6 m2 a lodžie o velikosti 6,1 m2. K bytu náleží ložnice o velikosti 11,1 m2 a samostatná kuchyň o velikosti 8,4 m2.

V bytě se dále nachází prostorná koupelna s oddělenou toaletou. V rámci dispozičních řešení se myslelo také na dostatek úložných prostor, které lze maximálně využít ve vstupní chodbě, komoře a ve sklepní kójí o velikosti 2 m2. Krásné výhledy vám zajistí velkoformátová plastová okna.

Popis domu: V roce 2008 až 2009 byl celý dům revitalizován, tj. byl zateplen celý obvodový plášť domu, byla vyměněna stávající okna za moderní plastová okna s dvojitým sklem. Dále došlo k rekonstrukci elektrického vedení v domě a stoupaček. V domě byly chodby opatřeny novým linem.
Ve vstupní hale byla položena keramická proti skluzová dlažba. V rámci revitalizace byla přistavena nájezdová, pozvolná rampa ke vstupním dveřím, čímž se stal celý dům bezbariérový. Výbor pak, se souhlasem vlastníků, nechal postavit dva zcela nové výtahy. Každý z nich je samostatně řízený a na sobě naprosto nezávislý.

Cena bytu po rekonstrukci 7 190 000 Kč

Popis rekonstrukce: Zahrnuje například kompletní elektroinstalaci, nové rozvody vody a odpadu, omítky včetně výmalby, podhledy, vinylové podlahy v celé jednotce, kvalitní vnitřní dveře včetně obložek, bezpečnostní vchodové dveře, příprava pro kuchyňskou linku, kompletní koupelnu a to včetně osazení umyvadla se skříňkou a galerkou. Vana nebo sprchový kout? Případná změna dispozice? Záleží už jen na vás, jak si byt přejete zařídit a upravit.

Okolí: Velkou výhodou je velmi klidná lokalita se skvělou dostupností MHD (zastávka tramvaje je vzdálené cca 70 m). V centru města se ocitnete do 15 minut. Přímo před domem se nachází velké parkoviště, kde rezidenti mohou parkovat. Výjimečná lokalita s vynikající dostupností parků: pouhých 150 metrů od malebného parku Židovské pece a 600 metrů od rozlehlého parku Na Krejcárku, který se napojuje na krásný park Vítkov. V blízkosti jsou také obchody, restaurace, pošta, školy, školky, centrum zdravotní péče a další občanská vybavenost.

Tato rezidenční lokalita je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a zároveň chtějí mít všechny výhody městského života. Čeká na vás nejen kvalitní bydlení, ale také možnost užívat si krásné chvíle v zeleném okolí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dalibor Stříbný
Dalibor Stříbný
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dalibor Stříbný
Dalibor Stříbný
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti