Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 490 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Slaboch

40 247 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 86
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 27 dny
Plocha užitná 53 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi byt po zcela čerstvé náročné kompletní rekonstrukci v atraktivní a klidné lokalitě Dejvic o dispozici 2+1 53m2 (byt 47m2+ 2x balkon 6m) v osobním vlastnictví- hypotéka lze- kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka se nachází v prvním patře třípatrového cihlového domu ve velmi klidné a tiché slepé ulici, byt je po čerstvé kompletní rekonstrukci (elektřina, plastová okna, renovované parkety v obou pokojích, nová kuchyňská linka s moderními spotřebiči, nové radiátory, štuky, koupelna se sanitou, toaleta, bezpečnostní vchodové dveře a všechny dveře v celém bytě, v bytě naistalován alarm Jablotron), vytápění bytu pomocí vlastního plynového kotle v domě, orientace bytu na jižní stranu, parkování možné přímo u domu.
Vstup na jeden z balkonu z kuchyně a vstup na druhý balkon z ložnice, bytová jednotka je ve skvělém stavu připravena k nastěhování, vše nové nepoužité. V domě pouze 12 bytových jednotek, nízké měsíční poplatky na bydlení 4500,-Kč včetně fondu oprav + zálohy na energie.

Skvělá a klidná lokalita plná zeleně stvořená na příjemné bydlení, v okolí veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost (metro Dejvice 5min pěšky nebo tram zastávka 3min), k bytu náleží prostorná sklepní koje v suterénu domu, suš (3m2), sušárna v domě, doporučujeme prohlídku, volný ihned k nastěhování.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Slaboch
Pavel Slaboch
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Slaboch
Pavel Slaboch
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti