Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Oleksandr Hychka

59 373 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 111 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 111 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 312
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 4.

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji exkluzivní byt 4+kk o výměře 111 m2, situovaný v 5. nadzemním podlaží historického cihlového domu z roku 1865 na atraktivní adrese v Praze 2 - Vinohrady, ulice Jugoslávská. Tento prostorný a světlý byt po kompletní rekonstrukci je ideální pro rodinné bydlení, nabízí samostatné a neprůchozí pokoje, které zajišťují dostatek soukromí a pohodlí.

Byt se pyšní vysokými stropy (3 m), které mu dodávají vzdušnost a eleganci. Moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči splní nároky i náročnějších uživatelů. V bytě se nachází prostorná koupelna s vanou a samostatné WC. Dřevěná eurookna a podlahy dodávají bytu tradiční kouzlo, zatímco dlažba v koupelně a na WC zajišťuje snadnou údržbu. Vytápění je řešeno vlastním plynovým ústředním topením s kombinovaným kotlem pro ohřev vody.

Bytová jednotka má okna orientovaná jak do ulice Jugoslávská, tak do klidného vnitrobloku, což zajišťuje příjemné a tiché bydlení v samotném srdci Prahy. Lokalita je vynikající, jen pár kroků od Náměstí Míru a I.P. Pavlova, s výbornou dostupností do centra města. Byt je připraven k okamžitému nastěhování, zůstává vybavený moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči.

Tato nemovitost představuje nejen luxusní bydlení, ale i zajímavou investiční příležitost. K bytu je možné dostavět další dvě patra a vytvořit tak čtyři nové bytové jednotky.

Pokud máte zájem o prohlídku či další informace, neváhejte mě kontaktovat. Financování je možné prostřednictvím hypotéky, se kterým Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Oleksandr  Hychka
Ing. Oleksandr Hychka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Oleksandr  Hychka
Ing. Oleksandr Hychka
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti