Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 400 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • anuita - 5.454.497,- , splátka - 30.070,-
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kryštof Hrala

10 178 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 57 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 2030
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 57 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 57 m²
Patro 4.

Popis nemovitosti

Nabízíme k převodu byt 2+1 o celkové velikosti 56,9 m² v úspěšném projektu společnosti FINEP - Kaskády Barrandov. Nachází se v dobré dostupnosti do města, v ulici U Náhonu. Součástí bytu je lodžie o výměře 7,0 m². Byt se nachází v budově N.

Nemovitost je prodávána prostřednictvím převodu smlouvy za částku 2.400.000 Kč. V ceně bytu není zahrnuto garážové stání a sklep, které jsou k dispozici za dodatečný poplatek.

Termín dokončení stavby je plánován na 10/2026.

Byt je situovaný v 5. NP (z celkových 6) a je v družstevním vlastnictví. Okna a lodžie jsou orientovány na západ, což zajišťuje dostatek světla. Byt je vybaven standardním provedením koupelny a dveřmi.

Prakticky uspořádaný byt je vhodný k vlastnímu bydlení i na investici (k pronájmu). V současné době je projekt ve fázi realizace výstavby. Nový vlastník má čas zvolit si zařizovací předměty, kuchyňskou linku, povrchy a vybrat si vnitřní barevnost bytu.

Atraktivní bydlení doplňuje skvělá poloha domu. V přímé blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací. Nákupní centrum Nový Smíchov je vzdáleno jen 10 minut jízdy. V docházkové vzdálenosti je mnoho možností k relaxaci a sportu, jako jsou Prokopské údolí a Hlubočepy. Výborné dopravní spojení do města: 3 minuty chůze na MHD, 12 minut na metro B, zastávka Smíchovské nádraží, a na letiště Václava Havla jen 20 minut jízdy. Lokalita je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak za účelem pronajímání. Skvělá investiční příležitost.

Prohlídky jsou možné po dohodě. Financování nemovitosti pro Vás zajistíme. Nabízíme výhodné úrokové sazby a maximální rychlost při vyřízení úvěru. Pro více informací mě prosím kontaktujte pomocí uvedeného formuláře nebo telefonicky kdykoliv PO-NE od 8:00 do 20:00. Speaking English.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kryštof Hrala
Kryštof Hrala
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kryštof Hrala
Kryštof Hrala
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti