Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

30 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • poplatky 4 000 Kč / měs. + plyn, el., provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jakub Pokorný

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 92 m²
Patro 2.
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 92 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 77753
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 90 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nadstandardní mezonetový byt 3+kk v novostavbě z r. 2014 o celkové podlahové ploše 91,7 m², situovaný v klidné ulici Stará Cesta v Braníku. Byt disponuje velkou terasou o rozloze 61,4 m², orientovanou na jih s nádherným výhledem na Branickou skálu, což z něj činí ideální místo pro odpočinek.

V přízemí se nachází ložnice s koupelnou vybavenou sprchovým koutem a toaletou. V patře je druhá ložnice s vlastní koupelnou s vanou a WC, s přímým vstupem na terasu. Dominantou bytu je velká, světlá obývací místnost s francouzskými okny a plně vybavenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je také vstup na prostornou terasu, která je ideální pro relaxaci nebo společenské setkání.

K bytu náleží také sklepní kóje. Nájemné činí 30 000 Kč měsíčně, poplatky 4 000 Kč + plyn (3 000 - 3 500 Kč) a elektřina (1 000 - 1 500 Kč) se převádí na nájemce. K dispozici je i podzemní parkovací stání za 1 815 Kč měsíčně. Jistota (kauce) je stanovena na 60 000 Kč. Byt je nabízen nevybavený.

Lokalita:
Tento jedinečný byt je zasazen v klidné ulici Stará Cesta, která se proměňuje v lesní cestu vedoucí až k lesoparku na Branické skále. Tento magický kus přírody, tyčící se nad břehy Vltavy, je spojen s bohatou historií a podle legend byl možná skutečný Vyšehrad situován právě zde. Pohled z vrcholu Branické skály nabízí úchvatný výhled na Prokopské údolí, Barrandovské skály, Petřínskou rozhlednu a Hradčany s Pražským hradem.

Příroda a volný čas:
Lokalita je ideální pro venkovní a sportovní aktivity, s možnostmi procházek, in-line bruslení a cykloturistiky na přilehlých cyklostezkách. K dispozici jsou lesopark Dobejška, Branické skály a Vyšehrad.

Občanská vybavenost:
V blízkosti bytu se nachází řada škol, školek, dětských hřišť, sportovních center, golfový klub, poliklinika s lékárnou, zubaři a veterinární služby.

Dopravní dostupnost:
Místo nabízí vynikající dopravní spojení do centra Prahy (Vyšehrad 5 minut, Národní divadlo 10 minut, Karlův most 15 minut, Pražský hrad 20 minut, Letiště Václava Havla 50 minut). Dopravní spojení zajišťují tramvaje a autobusy.

Tramvaje: 2, 3, 17, 21, 92
Autobusy: 118, 170, 196, 197, 501

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jakub Pokorný
Ing. Jakub Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jakub Pokorný
Ing. Jakub Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti