Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 900 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Datum vložení včera
Plocha užitná 78 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 64471
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

ENGLISH BELOW
Nabízíme k pronájmu prostorný a slunný byt 3+KK s plochou 78,17 m2 + lodžií 3,92 m2 + komorou 2,67 m2 s možností pronájmu garážového parkovacího stání. Byt se nachází v klidné části Prahy 9 - Prosek v blízkosti Parku Přátelství.

Byt je umístěn ve 2. podlaží domu s výtahem. Předností bytu je také severo-východní a jiho-západní orientace. Je rozdělen na dvě ložnice (neprůchozí), obývací pokoj s kuchyňským koutem, lodžii, chodbu s prostornou vestavěnou skříní, šatnu, koupelnu a samostatnou toaletu (viz plánek). K bytu náleží také komora.

Výhodou bytu je také výborná dostupnost MHD pouze pár minut chůze. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - obchody, nákupní centra, restaurace, dětská hřiště, mateřské školy, základní školy, střední školy a další.

Nájemné bytu činí 29 900 Kč/měsíc + poplatky za služby včetně topení a vody 3 256 Kč/měsíčně + el. energie, internet, televize.
Nájemné garážového parkovacího stání činí 2 000 Kč/měsíc + poplatky za služby 125 Kč/měsíčně.
Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu + provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu + DPH 21 %.

ENGLISH
We offer for rent a spacious and sunny 3+KK apartment with an area of 78.17 m2 + a loggia of 3.92 m2 + a pantry of 2.67 m2 with the possibility of renting a garage parking space. The apartment is located in a quiet part of Prague 9 - Prosek near park Přátelství.

The apartment is located on the 2nd floor of a building with an elevator. The advantage of the apartment is also the north-east and south-west orientation. It is divided into two bedrooms (separate), a living room with kitchenette, a loggia, a hallway with a spacious built-in wardrobe, a dressing-room, a bathroom and a separate toilet (see plan). The apartment also includes a pantry.

Another advantage of the apartment is the excellent accessibility to public transport, only a few minutes walk away. Around the apartment there are all civic amenities - stores, shopping centers, restaurants, playgrounds, kindergartens, primary schools, secondary schools and others .

Rent of apartment is CZK 29,900/month + fees for services including heating and water 3,256 CZK/month + el. energy, internet, TV.
Rent of garage parking space is 2,000 CZK/month + fees for services 125 CZK/month.
Deposit in the amount of one monthly rent + agency commission in the amount of one months stay + 21% VAT.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti