Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

40 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kateřina Navrátilová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 70 m²
Dopravní spojení Vlak, Metro, MHD
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 919796
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 70 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení před 5 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout pronájem bytu 3+kk v klidné lokalitě nově postavených viladomů na Veleslavíně.

Byt se nachází ve 2. podlaží budovy s celkem 6 patry. Kromě 70 m2 obytné plochy byt disponuje také 9 m2 terasou, která je přístupná z obývacího pokoje a nabízí relaxační prostor s pěkným výhledem. K bytu náleží jedno parkovací stání v garáži, což je v Praze velké plus.

Do bytu vstoupíte přes prostornou chodbu. Z chodby se vstupuje na samostatnou toaletu a také do obývacího pokoje, který disponuje moderní obývací stěnou a je z něj přímý vstup na terasu. Kuchyně je plně vybavená a připravena k okamžitému využití. Posuvné dveře oddělují obývací pokoj a kuchyni od zbytku bytu a zajišťují odhlučnění mezi těmito dvěma částmi. V druhé části bytu se nacházejí dva pokoje – ložnice a dětský pokoj, dále koupelna vybavená vanou s otočnou zástěnou, topným kombinovaným žebříkem a druhou toaletou. Na podlaze i stěnách koupelny a samostatné toalety jsou použity kvalitní moderní italské slinuté dlažby a obklady. K ložnici přiléhá šatna s otevřenou vestavěnou skříní, zatímco druhý pokoj disponuje velkou vestavěnou skříní. Oba pokoje jsou vybaveny roletami, které umožňují úplné zatemnění. Celý byt má dřevěné plovoucí podlahy, které prostoru dodávají přirozenou eleganci. V domě se nachází prostorný výtah, který vás zaveze přímo na chodbu před bytem. Z obou stran domu jsou dvě zahrady a další oplocená zahrada za domem je přístupná pouze pro rezidenty a nabízí soukromí a prostor k relaxaci.

Pro ty, kteří cestují do práce či za vzděláním, je dostupnost městské hromadné dopravy včetně metra, autobusu a vlaku vynikající. Okolí bytu nabízí také vynikající příležitosti pro rekreační aktivity a sport díky blízkým sportovištím a parkům.

Bytový dům je vybaven moderními bezpečnostními prvky, které zajistí klidný a bezpečný pobyt pro všechny obyvatele.

Tento byt představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení v prestižní části Prahy s veškerou vybaveností v blízkém dosahu. Nabízí klidné a bezpečné prostředí, avšak s plným přístupem k dynamickému městskému životu. Čeká zde na Vás domov, kde se každý den můžete cítit skutečně jako doma. Byt bude k nastěhování od 1.12.2024.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Navrátilová
Kateřina Navrátilová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Navrátilová
Kateřina Navrátilová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti