Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

32 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Petržílková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107804
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 70 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme krásný nezařízený byt v osobním vlastnictví, dispozičně řešen jako 3+kk, o celkové ploše 70,5m2, s prostornou terasou o celkové ploše 37m2, situovanou na východ a západ, v rezidenci Lesopark Letňany, v Praze 9, v ulici Nepomuckých. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem, energetická třída B s vyšším standardem.

V bytě je dřevěná podlaha a keramické obklady, na terase mrazuvzdorná a teplo pohlcující dlažba. Vstup na terasu je ze všech tří pokojů. Pouze z jedné strany sousedí terasa se sousedy, za druhým koncem se nachází manipulační prostor, což zaručuje soukromí. Kuchyňská linka zn. Ikea (záruka 20 let) s vestavěnými spotřebiči (mikrovlnka, sklo-keramická deska, horkovzdušná trouba, lednice, myčka). V koupelně vana s pračkou a sušičkou, samostatné wc.. Nad vstupem z obývacího pokoje na terasu je na míru vytvořená látková markýza. Bezpečnostní vstupní dveře s nehořlavou výplní.

V domě se nachází vysokorychlostní přípojka na internet a kabelová televize. K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích. Sklep se nachází v přízemí bytové jednotky. V domě je možnost uschování kol nebo kočárků v kolárně. Byt leží u přírodního lesoparku Letňany, který nabízí sportovní vyžití a bohatou zeleň. Kousek od domu je zastávka autobusu Staré Letňany, cesta ke stanici metra Letňany trvá 4 minuty. Veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy, zdravotnického zařízení či obchodů (OC Letňany) je v blízkém dosahu. V ceně nájmu je parkovací stání umístěné v 1. podzemním podlaží. Doporučuji! Volné od 10.11.2024 Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107804.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Petržílková
Hana Petržílková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
90 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Petržílková
Hana Petržílková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti