Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

39 000 Kč za měsíc

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Sylvie Malá

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 897902
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 30 m²
Dopravní spojení Metro, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 1 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 30 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

V srdci Prahy, na historicky ceněném Malostranském náměstí 265/6, vám nabízíme k pronájmu unikátní byt 2+kk o výměře 30 m2, který se nachází ve 3. patře nádherného perfektně udržovaného domu z 19. století s výtahem. Byt je kompletně zařízený a připravený ihned k nastěhování, stačí jen kufr.

Pro přístup do domu je možné použít čip nebo klíč, výtahem nebo po malebném schodišti se dostanete do 3. patra, kde se za dveřmi nachází krásná uzavřená pavlač, která slouží pouze pro 2 sousední byty a dá se tedy využívat i k relaxaci a posezení. Za vstupními dveřmi do bytu je předsíň s posezením, uměleckou stěnou oddělená koupelna s WC, dále dveře do ložnice a kuchyně s obývacím pokojem. V obývací části se nyní nachází postel, kterou je možné na přání nájemce vyměnit za rozkládací gauč. V ložnici je velká manželská postel, věšák, noční stolek. V obývacím pokoji je skříň. Celý byt je protkaný uměleckými díly Mgr. ak. mal. Barbory Šlapetové, které mu dávají neopakovatelnou atmosféru. Tu navíc podtrhuje nezaměnitelná lokalita.
Nájem je 39 000 Kč měsíčně, k tomu se připočítává poplatek za služby ve výši . Rovněž je vyžadována vratná kauce 39 000 Kč.

Okolí bytu je mimorádně atraktivní nejen pro turisty, ale i pro zde žijící. Malostranské náměstí je známé svojí historií a blízkostí mnoha významných pražských památek. Co se týče služeb, v okolí najdete spoustu lokálních obchůdků, ale i banky, úřady, školky, školy, poštu, restaurace, pro sportovní vyžití je možné využít Petřín, Kampu a mnohé další, kulturních zařízení je nespočet, dostupná je skvěle i zdravotní služba. Pokud chcete žít v centru dění v jedné z nejžádanějších částí Prahy, tento byt je pro vás ideální volbou. Pod klenutými stropy tohoto historického domu naleznete klid a pohodu, a přitom se budete nacházet jen pár kroků od dynamičnosti a života hlavního města.

Neváhejte a objednejte si prohlídku tohoto jedinečného bytu ještě dnes. Vzhledem k jeho poloze a vybavenosti se jedná o skutečně exkluzivní nabídku, která rychle najde svého nájemníka. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Sylvie Malá
Sylvie Malá
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Sylvie Malá
Sylvie Malá
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti