Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

28 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 6 000 poplatky včetně elektřiny, včetně DPH, bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
ID nemovitosti N7201
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 65 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný a zařízený byt 2+kk o obytné ploše 65 m2 v novostavbě Pod Tyršovým vrchem, Praha 4 – Michle. Byt je situován ve 4. podlaží bytového domu s výtahem, součástí je velká terasa o velikosti 67,9 m2.

Dispozice zahrnují vstupní chodbu, prostornou šatnu s úložnými prostory, ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem. Kuchyň je vybavena všemi spotřebiči – indukční varná deska, digestoř, kompaktní trouba včetně mikrovlnky, myčka a lednice s mrazákem. V koupelně je vana s toaletou, dvě umyvadla a pračka. Z obývacího pokoje i ložnice je vstup na terasu s posezením, která je orientována na jih. Dřevěná podlaha a dlažba, bezpečnostní dveře, kvalitní francouzská okna, televize. K dispozici je také sklep, v případě zájmu zajistíme pronájem parkovacího stání v garáži.

Standardní zařízení bytu odpovídá současným nárokům na komfortní a moderní bydlení. Komorní bytový dům disponuje nízkou energetickou náročností B, nabízí klidné bydlení na pomezí Nuslí, Vršovic a Michle. Lokalita s veškerou občanskou vybaveností, mnoho obchodů, restaurací, kaváren a škol. Možnost sportovního a kulturního vyžití. Dále je hned v bezprostřední blízkosti Park Kapitol s velkým krásným dětským hřištěm, tenisovými kurty a beach volejbalem, cyklostezka kolem Botiče. Skvělá dopravní dostupnost, zastávky Pod Jezerkou a Kloboučnická, nedaleko stanice metra C – Pankrác.

K dispozici od 1.1.2025.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti