Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

25 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anna Motyčková

106 024 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 420 m²
Plocha zastavěná 101 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 300 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti 887071
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 330 m²

Popis nemovitosti

Jste nadšenci do historie, ale zároveň nechcete ustupovat ze svých nároků na moderní pohodlí a styl? Pak vás tato vila, o dispozici 8+kk a s rozlohou 330 m2, jistě zaujme. Zrekonstruovaných a plně vybavených 230 m2 je připraveno, abyste si jen zabalili kufry a rovnou se nastěhovali. Dalších 100 m2 v přízemí čeká na drobnou rekonstrukci a aktuálně slouží jako úložný prostor a soukromá prádelna.
V renovované části domu najdete tři ložnice a dvě koupelny. Útulný obývací pokoj se stává ideálním místem pro rodinné setkání i společenské události. Kuchyně, která je vybavena myčkou, lednicí, sklokeramickou varnou deskou, troubou a sporákem, je připravena splnit očekávání i nejnáročnějších kuchařů.
V části domu, která zatím neprošla rekonstrukcí, objevíte čtyři pokoje s přímým vstupem na zahradu – ideální pro pronájem jako samostatná jednotka s vlastním vstupem. (fotky u makléřky)
Topení zajišťuje spolehlivý a úsporný plynový kotel. Interiér s dřevěnými podlahami vyzařuje neodolatelný šarm a eleganci. Nemovitost dále nabízí terasu, balkon a garáž na pozemku, což poskytuje dostatečný prostor pro venkovní relaxaci a pohodlné parkování.
Lokalita Modřany Hornocholupická je ideálním místem pro rodinné bydlení, s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti. Školy, školky, obchody i zdravotnická zařízení máte na dosah ruky, a Montessori škola a školka jsou v pěší vzdálenosti. Skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy zajišťuje veřejná doprava i automobilová síť. Milovníci přírody ocení blízkost řeky Vltavy a zelené plochy, jako jsou Modřanská rokle nebo Točná, ideální pro procházky i sportovní aktivity. Nedaleko naleznete i Golf & Country Club Hodkovičky a.s, pouhých cca 10 min jízdy autem
Přijďte se přesvědčit osobně a objevte svůj nový domov v této jedinečné nemovitosti, která v sobě skvěle snoubí historický půvab s moderním komfortem v jedné z nejžádanějších pražských lokalit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anna Motyčková
Anna Motyčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anna Motyčková
Anna Motyčková
Telefon zobrazit telefon