Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

36 348 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Miňhová

154 150 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 395244
Plocha pozemku 1 619 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 390 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 194 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji nově postavenou solitérní vilu o využitelné podlahové ploše domu 390m2 , která může sloužit jako velký rodinný dům, případně i jako více generační nemovitost. Dům je členěn do 3 podlaží, ve kterých je rozestavěno minimálně 5 pokojů připravených k bydlení, 2 obývací pokoje s komínovou vložkou, kuchyňský kout se spíží, koupelna na každém patře a technická místnost v suterénu nemovitosti. K domu je přistavěna příjezdová cesta vedoucí do dvougaráže.

Za nemovitostí je vybudována terasa sloužící k rekreačním aktivitám s přístupem ze spodních pokojů, vybavena je ale i schodištěm, které umožní přístup od vchodu objektu. Okolo terasy se dále rozprostírá rozlehlá zahrada o výměře 1425 m2, která v budoucnu majiteli může posloužit jako prostor na výstavbu zabudovaného bazénu, přístřešku s grilem, či jiných zahradních staveb.

Objekt disponuje tepelným čerpadlem, podlahovým topením, kvalitními hliníkovými předokenními žaluziemi, dřevěnými podlahami i dveřními vložkami. Celý dům je sestaven tak, aby si jej budoucí majitel mohl přizpůsobit tak, jak on potřebuje. Aktuálně je tedy nemovitost nevybavena, tak jak je na snímcích inzerátu zobrazeno, kromě koupelen. Pro představu jsme pár snímků nechali vybavit nábytkem, jak by prostor mohl být vybaven.

V případě zájmu nemovitost vidět naživo, připravila jsem pro Vás prohlídkové dny a to v termínech 24. a 25.9.2024 od 15:00 - 19:00. Časové podmínky mohou být upravovány podle počtu a časových možností zájemců.

Neváhejte mne kontaktovat pro více informaci!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Miňhová
Hana Miňhová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Miňhová
Hana Miňhová
Telefon zobrazit telefon