Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

16 690 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

70 781 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 62885
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 28 dny
Plocha užitná 132 m²
Balkóny Lodžie, Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní, jedinečný byt v prestižní lokalitě pražského Proseka. Tento prostorný byt o velikosti 134 m2 s velkou lodžií (9 m2) se nachází ve 4. patře cihlového domu z roku 2008 s výtahem. Byt je ideální pro rodiny i pro ty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení s veškerým vybavením. Byt je jediný na patře, celé patro je tedy k dispozici jen majitelům.

Dominantou bytu je velkorysý obývací pokoj s elektrickým krbem, který je propojen s moderní kuchyní od renomované firmy Hanák, vybavenou spotřebiči Siemens. Kuchyňský kout s jídelním stolem nabízí ideální prostor pro rodinná setkání. Vedle obývacího pokoje se nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou, toaletou a praktickou šatnou, která poskytuje dostatek úložného prostoru.

Byt dále nabízí tři další ložnice, což z něj činí skvělou volbu pro početnější rodiny nebo pro ty, kteří potřebují více prostoru pro práci z domova či hosty. Hlavní koupelna je vybavena rohovou vanou a poskytuje dostatek místa pro pračku i sušičku. Samostatná toaleta je umístěna vedle koupelny.

Jedinečným benefitem tohoto bytu je zimní zahrada, orientovaná do klidného a prosluněného vnitrobloku, která je ideálním místem pro relaxaci nebo bezpečné hraní dětí. K bytu náleží sklep (5 m2), parkovací stání vedle domu i v garáži, což umožňuje pohodlné parkování dvou vozů.

Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. Stanice metra Prosek je jen pár kroků od domu, stejně jako zastávky autobusu a trolejbusu. V okolí najdete školy, školky, restaurace a obchody. V blízkosti se nachází park Přátelství, který je ideálním místem pro procházky a relaxaci.

Dům je energeticky úsporný (třída C), což zajišťuje nízké provozní náklady. Kromě toho je byt vybaven klimatizací, plovoucími podlahami, benátským štukem a designovým osvětlením, což přispívá k jeho modernímu a stylovému vzhledu.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné a reprezentativní bydlení v klidné části Prahy s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Cena je k jednání a zahrnuje provizi i dvě parkovací stání., z toho jedno garážové.

Rádi vám poskytneme další informace a poradíme s financováním. Doporučujeme prohlídku!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti