Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

20 150 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

85 455 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 253 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 867733
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji novostavbu z r. 2021 cihlového bytu 4+kk o celkové ploše 253 m2 (107m2 + 146m2 předzahrádka) v prvním patře čtyřpatrové budovy. Byt je částečně vybaven a disponuje garáží a výtahem.

Pro milovníky prostorných interiérů a moderního designu je tato nemovitost ideální volbou. Dispozice 4+kk nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a soukromí. Díky novostavbě je byt ve skvělém stavu a nabízí veškerý komfort moderního bydlení.

V bytě naleznete chodbu s vestavěnou skříní a botníkem, skrytou pračku a sušičku a prostorný kumbál s policemi, dále je zde koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a wc a vstup do dvou pokojů, v jednom je vestavěná skříň se sklápěcí postelí a psacím stolem na míru, druhý pokoj je nevybavený, chodbou se dále dostanete do třetí ložnice, kde jsou vestavěné skříně a prostorná pohodlná postel s novými matracemi a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, vanou, umyvadlem a wc, naproti je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ostrůvkem, zde je vestavěná mikrovlnka, trouba, lednice s mrazákem, myčka a sklokeramická deska, dále skříň na potraviny. Kolem celého bytu a z každého pokoje je vstup na prostornou terasu s předzahrádkou.

Příjemné bydlení umocňuje garáž, kde jsou k dispozici 2 parkovací stání zajišťující bezpečné parkování vašich vozidel. K dispozici je také sklep. Výtah v budově usnadní denní pohyb a zkrátí čas strávený chůzí po schodech.

Pokud hledáte prostorný a moderní byt, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této atraktivní nemovitosti. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/867733-nabidka-prodej-bytu-na-neklance-praha

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti