Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce., včetně poplat
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Štěpán Tikovský

31 765 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 8 hodinami
Plocha užitná 70 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 5.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 184
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízím prodej bytové jednotky 4+1 s lodžií, která se díky počtu místností a skvělé občanské vybavenosti jeví jako ideální nabídka pro velkou rodinu.

Možnost koupit garáž k bytu, která se nachází nedaleko domu. Více informací po telefonu, na prohlídce.

Celková výměra bytu umístěného v šestém patře činí 74 m2. Byt je orientován na dvě světové strany, přičemž teplejší, tedy jižní straně jsou prosvíceny společenské místnosti. Těmi jsou kuchyň (5,04m2) a obývací pokoj (14,3m2). Na severní, tedy chladnější a ideálnější straně na spaní, jsou umístěny všechny ložnice. Respektive hlavní ložnice (18,7 m2), dětský pokoj 1 (10 m2) a dětský pokoj 2 (12,5m2). Z druhého dětského pokoje je přístupná také lodžie o velikosti 5 metrů čtverečních. V útrobách bytu pak naleznete ještě vstupní halu (5,4 m2), koupelnu (2,2 m2) a samostatnou toaletu (1 m2). Součástí prodeje je sklepní kóje, jejíž výměra činí 4 m2.
Rekonstrukce bytu proběhla již před několika lety a záleží na každém, jestli mu stav bude vyhovovat či nikoli. Co je však důležité zmínit, že v případě rekonstrukce si budoucí majitel může nemovitost přebudovat na opravdu velkorysé 3+1 s koupelnou o téměř devíti metrech čtverečních.
Bytový dům může trochu klamat tělem. Nejedná se o panelák, jak by asi mnozí tipovali, ale o kvalitní cihlovou stavbu. Dům postupně prochází rekonstrukcí a nyní je částečně zateplen, má zejména z jižní časti plastová okna a v plánu jsou další úpravy.
Nemovitost, respektive její okolí disponuje i skvělou infrastrukturou. Díky blízkosti jižní spojky i dálnice D1 se pohodlně dopravíte do centra Prahy i mimo ni. Z autobusové zastávky „Sídliště Spořilov“ jezdí pravidelná linka na metro, přičemž nejbližší stanice Roztyly je vzdálena pouhých pět minut jízdy.
Občanská vybavenost je samozřejmostí, supermarket je pár metrů od domu, to samé se dá říct o mateřské i základní škole. Lékaři, pošta, obchodní centrum Westfield Chodov, restaurace, kavárny, to vše budete mít jako na dlani. Důležitý faktor tohoto místa však tvoří i pestrá okolní příroda s mnoha sportovišti. Využít můžete Hamerský rybník s přilehlým lesoparkem, fotbalový areál ČAFC Praha, tenisové kurty na Hamru i nepřeberné množství dalších možností.
Přijďte se o této zajímavé nabídce přesvědčit sami a domluvte si osobní prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpán Tikovský
Štěpán Tikovský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpán Tikovský
Štěpán Tikovský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti