Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize RK, právních služeb a notářské úschovy
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Brož
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

42 410 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 233
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 5 dny
Plocha obytná 92 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 81 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný, nezařízený byt 3+kk ( 80,9 m2) s balkonem (9,3m2) v 1. patře novostavby s výtahem, se sklepem (2,3m2) a dvěma parkovacími stáními. Byt se nachází v bytovém komplexu Berounská brána, jehož kolaudace proběhla koncem roku 2020 a nachází v klidné rezidenční části Berouna poblíž centra, v ulici Duslova.
Byt je tichý a slunný s jihozápadní a severní orientací s výhledem do klidné zeleně a okolní zástavby. Byt je vybaven novou kuch. linkou s novými spotřebiči (mikrovlnka, myčka, el. sklokeramická deska, el. trouba), jinak je nezařízený. Prostorný a vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem je s přímým vstupem na balkon orientovaný na jihozápad, obě ložnice jsou samostatné a orientované na sever do klidné zeleně, koupelna je s vanou a sprchovým koutem a toaletou, druhá toaleta je oddělená na chodbě. Chodba je velkoryse řešená s možností umístnění vestavěných skříní.
Na podlahách jsou vinylové podlahy nebo dlažba, topení je ústřední dálkové, internetové připojení možné přes optický kabel Cetin.
V přízemí domu lze užívat vlastní sklep o velikosti 2,3 m2 a společnou kolárnu, parkování je možné pro dvě vozidla na vlastních pozemcích - hned za vjezdovou závorou přímo u vchodu domu nebo při chodníku u domu.
Měsíční náklady činí cca 5.000,-Kč (při počtu 2 osob).
Byt je v krásné klidné lokalitě pár minut chůzí do centra Berouna a ve výborné dostupnosti do Prahy, v blízkosti je autobusová zastávka (cca 5min chůzí), vlaková zastávka (cca 15min chůzí) nebo nájezd na dálnici D5, nedaleko je pošta, škola, školka, aquapark Laguna, nákupní centrum a spousta restaurací a obchůdků.
Byt je ideální pro rodinu nebo i jako investice a jeho následný pronájem. Volný bude od října 2024, k prohlídkám možný kdykoliv po telefonické dohodě. Koupi bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám pomůžeme vyřídit. Pro další informace nás neváhejte informovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Brož
Roman Brož
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Brož
Roman Brož
Telefon zobrazit telefon