Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 430 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Brůža

31 510 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 77 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 224577
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 77 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Na základě povolení majitele nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s lodžií, komorou a sklepem o celkové výměře 77 m2 v žádané lokalitě Praha - Záběhlice. Dům se nachází ve zvýšeném přízemí revitalizovaného panelového domu. Orientace bytu je jih x sever s výhledy obou stran do zeleně. Byt má prostornou předsíň obývací pokoj s lodžií (mříže), ložnici, samostatný pokoj, koupelnu s vanou a samostatné WC. K bytu patří komora na chodbě domu a sklepní kóje. V bytě jsou nová plastová okna s trojsklem. Dům je zateplený s vlastní plynovou kotelnou. V současnosti probíhá rekonstrukce střechy s přípravou fotovoltaické elektrárny. Jsou rekonstruovány společné prostory a instalován kamerový systém, centrálním EPS (i v bytech), UPC, STA DVBT-2 + 2x SAT. Velkou výhodou jsou nízké měsíční náklady (3.200,- Kč +elektřina a plyn). Podle přání nového majitele může v bytě zůstat starší nábytek, ale je možné byt předat i vystěhovaný.
Ideální je poloha bytu. V těsném sousedství najdete dvě obchodní centra, několik mateřských škol, základní školu i gymnázium. Romantická příroda v okolí nedalekého potoka Botič a Hamerského rybníka láká k příjemným vycházkám, okolí nabízí mnoho sportovních aktivit.
Doporučujeme - prostorný byt ve velmi dobrém stavu, v žádané lokalitě, kde je všude blízko. Velmi rádi Vám zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Brůža
Jiří Brůža
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Brůža
Jiří Brůža
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti