Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Hanousek

23 321 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Balkóny Lodžie
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 45
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 333 m²
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 333 m²
Patro 5.

Popis nemovitosti

Jižák, město snů. A taky zeleně, zábavy a perfektní vybavenosti. Ráno si vyběhnete do lesa, děti odvedete do nedaleké školky a v práci v centru jste za 15 minut.

Hledáte rodinné bydlení v lokalitě se skvělou dostupností, které si zrekonstruujete přesně podle svých představ? Tak to je tenhle byt na Opatově něco právě pro vás.

Nabízím vám družstevní byt s dispozicí 3+1 o velikosti 66 m2. V bytě je velký obývací pokoj, samostatná kuchyně, 2 ložnice, koupelna, samostatné WC a spíž. Byt má zasklenou lodžii a patří k němu sklep. Je určený ke kompletní rekonstrukci.

Byt je umístěný v 5. patře panelového domu po rekonstrukci. V domě jsou nové rozvody elektřiny i odpadů, schránky, zvonky, výtah, vstupní dveře i okna s venkovními roletami. Dům je zateplený a má novou střechu.

Parkovat můžete přímo před domem nebo si pronajmout rezidentní parkovací místo v OC Opatovská.

Technické parametry:
Ohřev vody a vytápění je dálkové. Dům prošel několika rekonstrukcemi zahrnujícími výměnu elektřiny, odpadů, oken a vstupních dveří. Má novou střechu, zateplení a fasádu. V 8patrovém domě je celkem 32 bytů. Byt má původní umakartové jádro a je určený ke kompletní rekonstrukci.


Panelový dům po rekonstrukci
Byt je na rekonstrukci, to už víte. Ale dům… tak ten je jako ze škatulky. Nová jsou všechna okna, zasklení lodžie, vstupní dveře, zvonky i fasáda.
I když je byt družstevní, dokážeme vám pomoci se získáním financování. A až budete mít zrekonstruováno, stěhování vám zjednoduší obrovský výtah.

Skvělá dopravní dostupnost
Autobusová zastávka u domu a k metru Háje nebo Opatov 3 minuty jízdy. K tomu školy, školky, obchodní centra i příroda… z Jižáku zkrátka nemusíte vůbec vystrčit nos.
Už brzy se to tu navíc změní k nepoznání – v okolí stanice metra Opatov vznikne moderní park, sportoviště, náměstí, vodní plochy i cyklostezky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Hanousek
Jiří Hanousek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Hanousek
Jiří Hanousek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti