Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 499 990 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hais

27 566 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 21 hodinami
Plocha pozemku 265 m²
Patro 6.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 69 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 884782
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 77 m²

Popis nemovitosti

Představte si, že se každé ráno probudíte v bytě, kde Vás hned při prvním pohledu z okna přivítá uklidňující výhled na Hostivařský lesopark. V dáli se rýsují siluety Máchova kraje, starobylého hradu Bezděz, a dokonce i majestátní Ještěd.

Takový je život v tomto bytě, který nabízí vše, co potřebujete pro svůj každodenní komfort.

V pěší vzdálenosti se nachází mateřská i základní škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, supermarket Albert, drogerie TETA, squash a fitness centrum s wellnessem a mnoho dalšího. Když budete mít chuť na větší nákup či odpočinek, za pár minut jste v obchodním centru Westfield Chodov, kde Vás čeká množství obchodů, restaurací, kaváren, a zajít si zde můžete i do kina.

Díky skvělé dopravní dostupnosti se rychle dostanete kamkoliv potřebujete – na metro C – Háje dojdete za pouhých 10 minut, nebo můžete využít autobus, který staví jen 150 metrů od domu. Do centra Prahy se dostanete pohodlně za 30 minut. Pokud vlastníte auto, zaparkujete ho buď přímo před domem, nebo na blízkém velkém parkovišti.

Toužíte-li po aktivním odpočinku v přírodě, vyrazíte do nedalekého Hostivařského lesoparku, který Vám nabídne kromě jiného i přírodní koupaliště, beachvolejbalové kurty, jízdu na paddleboardu nebo úchvatnou Keltskou vyhlídku s panoramatickým výhledem. Tato nemovitost tedy nabízí dokonalé spojení městského života a přírody na dosah ruky.

Byt samotný je prostorný, světlý a prakticky řešený. Nechybí lodžie, ani sklep, a přestože bytové jádro a rozvody elektřiny jsou původní, celý byt působí příjemným dojmem. Anuita je navíc již plně splacena.

Dům je ve skvělém stavu díky kompletní rekonstrukci. Zrekonstruovány byly chodby, elektrorozvody, stoupačky, schodiště i střecha. Byla nainstalována nová okna, výtah, fasáda se zateplením, a v budoucnu se plánuje instalace solárních panelů. O bezpečnost se postará kamerový systém a vstup na čip, který zajišťuje, že se dovnitř dostanou pouze obyvatelé.

Podívejte se na přiložené fotografie a domluvte si osobní prohlídku. Možná právě zde najdete svůj nový domov.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hais
Martin Hais
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hais
Martin Hais
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti