Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 690 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně realitních a právních služeb, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Lenka Šipošová

32 613 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 1283
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 22 hodinami
Plocha užitná 72 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout byt 3+1 (72 m2) s lodžií ve vyhledávané lokalitě Praha – Letňany, ul. Tupolevova. Byt se nachází v udržovaném klidném panelovém domě s výtahem ve 2.patře.

Rekonstrukce dodala bytu úplně nový rozměr. Ze standardního bytu vzniklo příjemné místo pro bydlení tvořené kuchyní s jídelním koutem, třemi pokoji, prostornou šatnou, komorou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Z chodby jsou vstupy do pokojů, kuchyně, šatny a na toaletu. Z kuchyně vstoupíte do třetího pokoje a koupelny. Levá část bytu je spíše odpočinková (ložnice a pokoj). Pravá část je místem, kde člověk stráví nejvíce společného času s rodinou a přáteli.

Podlahy jsou v celém bytě sjednoceny. Je zde lino, v koupelně a na toaletě dlažba. Okna jsou bílá, plastová s žaluziemi. Umístění bytu ve druhém patře poskytuje klid a pohodlí. Jistě Vás bude zajímat, jak jsou řešeny úložné prostory v bytě. Jsou opravdu velké.

K dispozici je projektová dokumentace k realizované rekonstrukci. Budete tak přesně vědět, kudy vedou veškeré rozvody a instalace. V bytě jsou zrekonstruované podlahy, elektroinstalace, vodoinstalace a instalovány obložkové dveře.
Dům je klidný, udržovaný. Vytápění je zajištěno ústředním topením. Byt je v osobním vlastnictví a patří k němu sklep.
Náklady na provoz jsou pro rok 2024 pro tříčlennou rodinu 6.739,- Kč měsíčně včetně fondu oprav + zálohy na elektřinu 1.265,- Kč měsíčně a plyn k vaření ve výši 290 Kč měsíčně..

Dispozice bytu, udržované společné prostory a plná občanská vybavenost utváří skvělou příležitost k novému bydlení. Mateřskou školu, základní školu, obchodní centrum OC Letňany, zastávky MHD máte na dosah. Výborná dostupnost do centra a zároveň blízkost k přírodě to vše zvyšuje atraktivitu této lokality.

Pro bližší doplňující informace nebo zájem o osobní prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Těším se! Prodej bytu, 3+1, po rekonstrukci, osobní vlastnictví, ul.Tupolevova, Letňany, Praha.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Lenka Šipošová
Ing. Lenka Šipošová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Lenka Šipošová
Ing. Lenka Šipošová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti