Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 700 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zbyněk Svadba

28 414 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti NS02522
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 10 hodinami
Plocha užitná 69 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Prodej prostorného bytu 3+1 s lodžií a sklepem v ulici Glowackého na Praze 8 - Troja, sídlišti Bohnice. Byt je v domě umístěném na okraji sídliště, obklopen zelení.

V těsné blízkosti je Základní škola Glowackého, v pěší dostupnosti botanická zahrada, les, poliklinika, revitalizované nákupní centrum Odra a oblíbené moderní OC Krakov například s pobočkami České pošty, České spořitelny a pojišťovny Kooperativa, prodejnami Billa, Datart, Orion, DM, C&A, Dr. Max lékárnou a mnoha dalšími, nebo také pobočkami KFC, Bageterie Boulevard či vyhlášenou pizzerií Sola Enotria. V blízkosti též Aquacentrum Šutka a pražská ZOO - byt je tak vhodný pro rodinu s dětmi, ale též na pronajímání.

Součástí ložnice je i prostor šatny, sklep náležející k bytu je větší, než je obvyklé. Výměry jednotlivých místností jsou: kuchyně = 6,53 m2, obývací pokoj = 19,80 m2, ložnice I = 12,06 m2, ložnice II = 12,19 m2, předsíň = 9,16 m2, koupelna = 2,92 m2, WC = 0,91 m2, šatna/komora = 2,23 m2, sklep = 2,78 m2, lodžie = 6,96 m2. Rozměry, uvedené v půdorysu z projektové dokumentace, se mohou nepatrně lišit od konečného výsledku, proto je doporučujeme brát jako orientační. Byt je situován v přízemí sedmipatrového domu, orientován do zeleně a klidu, směrem na západ. V bytě proběhla zdařilá rekonstrukce koupelny, lodžie je zasklená, jinak je byt vhodný k rekonstrukci. Kupující neplatí žádnou provizi ani další skryté poplatky, právní servis zajištěn u renomované advokátní kanceláře s více než 20 letou praxí. Financování koupě prostřednictvím hypotečního úvěru možné - v případě potřeby bezplatně zařídíme u kterékoli české banky, přicházející v úvahu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zbyněk Svadba
Zbyněk Svadba
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zbyněk Svadba
Zbyněk Svadba
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti