Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 890 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Šašek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

84 353 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 160 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 2064
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Velmi rád Vám v zastoupení majitele nabízím krásný a kompletně zařízený byt o dispozici 3+1 a celkové ploše 160 m2, který se nachází v prvním patře secesního činžovního domu z roku 1912 přímo v centru města na pražských Vinohradech, konkrétně v ulici Bělehradská v těsné blízkosti metra I.P. Pavlova. Tato atraktivní nemovitost v historizujícím stylu je rozprostřena přes celé patro budovy a bude tak novému majiteli nabízet naprosté soukromí. Byt byl původně kolaudován jako 4+1, přestavbu z roku 1991 mimo nosné zdi je tak možné snadno uvést opět do původní dispozice stěnovou příčkou.
Srdcem této bytové jednotky je obrovsky prostorný obývací pokoj s arkýřem, který stylově rozšiřuje vnitřní prostor budovy. Nachází se zde dekorativní zeď se středovým sloupem a funkční krb na tuhá paliva. Dále se v bytě nachází ložnice s historickým nábytkem z 19. století, která má vlastní koupelnu s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem, prostorná hala, samostatná toaleta a další ložnice s vestavěnou galerií pro další prostor ke spaní a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Dispozici doplňuje samostatná plně vybavená kuchyně s jídelnou, spíží a vstupem na balkon orientovaný do klidného vnitrobloku se zelení.
Za zmínku jistě stojí i necelé čtyři metry vysoké stropy, které dodávají prostoru vznosnost, řada dochovaných interiérových architektonických prvků a původní dřevěná okna a dvoukřídlé dveře, která jsou vzhledem ke svému stáří ve velmi dobrém stavu. Byt je nabízen včetně zařízení.
Vytápění je řešeno plynovým kotlem, který se nachází v technické místnosti přímo v bytě, alternativou je funkční krb na tuhá paliva v obývacím pokoji, kterým si můžete navodit velmi příjemnou atmosféru. Podlahové krytiny jsou originální dřevěné parkety a dlažba. Příslušenstvím je sklep v prvním podzemním podlaží budovy.
Díky své poloze v centru Prahy je byt v současné době využívaný ke krátkodobým pronájmům a díky vysoké výnosnosti, vynikajícímu hodnocení a stálé klientele je koupě této nemovitosti pro nového majitele skvělá investiční příležitost. Po případné rekonstrukci je zde možné vybudovat také krásné bydlení nebo reprezentativní kancelářské prostory. Parkování je zajištěno v rezidentní zóně, popřípadě lze pronajmout místo v blízkých střežených garážích v Kateřinské ulici.
Byt se nachází přímo v srdci Prahy s kompletní občanskou vybaveností v okolí včetně prestižní školy v Londýnské ulici. Skvělá poloha ihned u metra I.P. Pavlova pak nabízí vynikající dostupnost městskou hromadnou dopravou. V docházkové vzdálenosti najdete mimo jiné významná pražská místa jako například Václavské náměstí, Náměstí Míru nebo oblíbený městský park Riegrovy sady.
Financování je možné naší společností eDO finance, s kterým Vám velmi rádi pomůžeme. K nastěhování ihned. Pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Šašek
Martin Šašek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Šašek
Martin Šašek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti