Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
FARAON reality

78 458 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1835-0001
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 135 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 135 m²
Plocha zastavěná 135 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 135 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej kompletně vybaveného luxusního mezonetového bytu 3+1 s terasou a se zahradou (135m2), (parkovacím stáním a sklepem v kupní ceně) s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy v novostavbě nadčasové moderní bytové Rezidence Sacre Coeur2 s 24/7 nonstop recepcí a ostrahou v Praze 5 na Smíchově, v mimořádně krásné a atraktivní lokalitě Hřebenek v blízkosti Kinského zahrad nebo Mozartova útočiště na Bertramce. Rezidence Sacre Coeur2 se stala jako jediný český projekt finalistou v kategorii Nejlepší rezidenční nemovitost v mezinárodní prestižní soutěži MIPIM AWARDS 2017 a splňuje nejvyšší požadavky na luxusní bydlení a bezpečí rezidentů v rychlém dosahu kompletní občanské vybavenosti a míst k aktivní relaxaci.

Dvoupodlažní loft s terasou a předzahrádkou představuje neotřele moderní a nadčasové bydlení zhmotňující volnost a prostorovou svobodu. Jejich velkou předností je nejen výška stropu (6m) přes dvě patra, ale velkoformátová okna s izolačními trojskly, předzahrádka a terasa.

Loft je členěný do dvou zón, obývací a privátní. 1.NP zahrnuje otevřený koncept kuchyně a jídelny, s přímým vstupem na terasu a následně do předzahrádky, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. 2.NP je propojeno plovoucím schodištěm, kde je otevřený koncept obývacího prostoru (galerie), dále ložnice s orientací do klidného vnitrobloku propojená s prostornou šatnou zhotovenou na míru, velkorysá koupelna s vanou. Vstupní chodba.

Kompletní vybavení zahrnuje klimatizaci v celém bytě, dále kuchyňská linka s pracovní deskou z italské žuly v moderním designu zhotovená míru se všemi spotřebiči SIEMENS a Liebherr, digestoř Falmec, podlahové vytápění v celém bytě regulováno automaticky přes aplikace a MAR, v obývacím pokoji závěsné svítidlo Lasvit, designové osvětlení vyrobené v Německu a Itálii, osvětlení na terase Phillips. Kompletní vybavení nábytkem viz fotodokumentace zhotovené na míru, schody z masivního dubu, zábradlí nerezová ocel. Luxusní koupelny vybavené sanitou Villeroy and Boch s vestavěnými spotřebiči a umyvadlovými skříňkami na odkládání, luxusní designová stěrka na míru od firmy. Podlahy z dubového laminátu, bezešvé vnitřní dveře NEXT. Na terase teaková podlaha.

Moderní rezidenční lokalita vyniká skvělou dopravní dostupností: dům je umístěn pár minut od přímého vstupu polívce do obchodního centra Anděl, tramvajové zastávky, za 4 minuty lze dojet ke stanici metra linky A linky B Anděl. Místo poskytuje nadstandardní výběr služeb a bohaté možnosti společenského, kulturního i sportovního vyžití. Cesty autem urychluje blízký vjezd do tunelového komplexu.

ID nemovitosti HMA1835-0001.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 FARAON reality
FARAON reality
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 FARAON reality
FARAON reality
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti