Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 830 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Markéta Jiskrová

37 448 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 396060
Stav nemovitosti Rozestavěný
Plocha užitná 50 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 50 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 50 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní bydlení v nepřehlédnutelné rezidenci. Nová perla Malešic. Objevte designovou nemovitost, která může být vaším novým domovem. Originální rezidenční projekt ve tvaru kapky v blízkosti Malešického parku na Praze 10 vám nabídne celkem 11 bytů o dispozici 1+kk až 3+kk. Byty v posledním patře disponují terasami, ostatní byty lodžií.

V přízemí projektu vzniknou 3 reprezentativní nebytové prostory. V největším z nich o velikosti 158 m2 může být například luxusní kavárna s pekárnou, kterou zcela jistě rádi využijí k posezení nejen majitelé rezidence.

Rezidence Akademická je definovaná z jižní strany ulicí Malešická, z východní strany Univerzitní ulicí a ulicí Akademická na severní straně.Tvar kapky je signifikantním prvkem celého domu.
Velmi atraktivní design domu bude nepřehlédnutelný a bude perlou této lokality. Dům se vyznačuje oblými rohy a keramickou, tzv. manšestrovou fasádou. Na ploché střeše budou umístěny fotovoltaické panely a extenzivní zeleň pro zlepšení mikroklimatu. Vytápění domu bude řešeno pomocí podlahového vytápění a hlubinného geotermálního vrtu s centrálním tepelným čerpadlem země-voda.

V projektu bude použito řízené větrání s rekuperací, které do bytů přivede čerstvý vzduch, zaručí příjemné a zdravé prostředí, omezí pronikání hluku zvenčí, omezí pronikání prachu a hmyzu a v neposlední řadě přinese velké úspory za vytápění.Projekt splňuje vysoké nároky na současné moderní bydlení a spadá do energetické třídy B.

Nadstandardní vybavení s důrazem na špičkovou kvalitu a moderní design. Kvalitní značková sanita a vybavení koupelen a WC, velkoformátové obklady v moderních zemitých odstínech. Značkové dřevěné podlahy v obytných místnostech v moderním dekoru dub, moderní velkoformátová dlažba v koupelně a na toaletě. Vstupní dveře bezpečnostní třídy 3. s tříbodovým zámkem a dřevěné interiérové dveře bezfalcové s dřevěnou obložkovou zárubní a bezfalcovými skrytými panty, v obytných místnostech budou dveře prosklené.
To je luxus, který nabízíme a vy si zasloužíte.

Zahájení výstavby: 07/2024
Ukončení výstavby: 05/2026

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Markéta Jiskrová
Markéta Jiskrová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Markéta Jiskrová
Markéta Jiskrová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti