Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • uvedená cena je vč. provize rk
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Myšák reality

36 430 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 61 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Beton
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 61 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 3092
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 5.

Popis nemovitosti

Horní část Slezské ulice je úžasné místo na Královských Vinohradech, má v sobě to nejlepší z této čtvrti, neskutečnou historii a báječnou současnost. Je pojmenována podle historické země Slezska. Po celou délku své trasy je pro automobilovou dopravu jednosměrná ve směru k náměstí Míru, do budoucna se plánuje výstavba stromořadí, rozšíření chodníků a v neposlední řadě bezbariérová pěší síť.

A konkrétně v krásném cihlovém domě (cca 100 let starém) nabízíme v pátém patře k prodeji byt v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou. Byt s užitnou výměrou 60,54m2 (tj. čístá výměra bez příček, vč. balkonu) je koncipovaný jako 2+kk s balkonem (7 m2). Oba pokoje jsou opravdu velké (16,9 m2 + 22,2 m2). Domy tehdy byly stavěny velkoryse, s poctivostí a nadšením. Atmosféru doby zachovaly ceněné prvky jako zárubně vstupních dveří a dřevěné parkety na podlaze, samozřejmostí jsou vysoké stropy i vysoká špaletová okna zasazená do dřevěného obložení a klasické, dřevěné dvoukřídlé dveře se vstupem na balkon. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a praktická komora s velkým úložným prostorem. Byt je kontinuálně udržován v dobrém stavu, nyní je čerstvě vymalován a při rekonstrukci je případně možné popustit uzdu své fantazii. Okna bytu směřují na západní stranu s úžasným výhledem na Prahu.

O dům se stará dobře fungující bytové družstvo jednoho domu. Dům je ve velmi dobrém stavu. Družstvo dobře hospodaří, aktuálně doplatilo úvěr na rekonstrukci domu z roku 2014 a má ve FO slušná aktiva.

Lidem, kteří milují Prahu asi nemusíme říkat, na jak skvělém místě se byt nachází, zmíníme tedy jen, že občanská vybavenost v místě je naprosto perfektní (školy, školky, lékaři, pošta, farmářské trhy, dětská hřiště, sportoviště), za rohem je OC Atrium Flora, kaváren a restaurací na každý den v měsíci jedna. V pěší dostupnosti se nachází několik parků a malebná ulice Korunní. Budete bydlet na místě, kde stará Praha žije v symbióze s tou současnou a nebojí se budoucnosti. Nedaleko domu je stanice metra Flora a zastávka tramvaje.

Byt je zatím v družstevním vlastnictví a jeho koupi lze financovat prostřednictvím hypotéky pouze zaručením jinou nemovitostí. Byt je prodávaný za 8.590.000,- včetně provize a právního servisu. Doporučujeme osobní prohlídku bytu, kterých se v Praze moc nenabízí, na prohlídce se můžeme domluvit kdykoliv.

PENB zatím není k dispozici, proto je uvedena energetická třída G.

Garantujeme naprosto harmonický převod družstevních práv a povinností jakožto i bezpečný převod Úhrady za převod (výběr Schovatele dle preference klienta).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Myšák reality
Myšák reality
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Myšák reality
Myšák reality
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti