Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Daniela Šilhová

33 885 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 393131
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 74 m²
Plocha zastavěná 249 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 74 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný světlý byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v bytovém domě z r. 1960 v pražských Střešovicích, v ulici Za Hládkovem.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží z celkových sedmi (dům s výtahem). Byt má dva obytné pokoje (24,83 m2 a 19,90 m2) se samostatnými vchody z předsíně; z většího pokoje lze vstoupit do kuchyně (11,38 m2), která má kromě tohoto průchodu také vchod z předsíně. Kuchyň dále disponuje zaskleným balkónem (2 m2) s výhledem do ul. Patočkova (stejně jako ostatní obytné místnosti, orientace na severozápad). V bytu je rozlehlá předsíň (11,45 m2). Koupelna se sprchovým koutem (2,59 m2) a WC (0,89 m2) byly rekonstruovány. Byt dále disponuje spíží (0,98 m2) a rozlehlým sklepem (cca 4 m2 - plocha sklepu není započítána do celkové užitné plochy bytu). V důsledku instalace kvalitních izolačních oken je byt velmi tichý. Ve většině místností jsou zachovány repasované parketové podlahy. Byt lze užívat ihned po nastěhování. Dispoziční řešení bytu nicméně nabízí i rozmanité možnosti dalších úprav (např. přestavbu na 3+kk).

Vytápění a ohřev vody je zajištěn centrálně. Bezproblémové parkování pro rezidenty této městské části před domem na modré zóně. Nízké měsíční náklady spojené s užíváním bytu. Byt je spravován dobře fungujícím SVJ, dům je klidný.

Byt má vynikající lokalizaci v prestižní čtvrti pražských Střešovic, v dosahu centra. V docházkové vzdálenosti (2 minuty chůze) je zastávka Park Maxe van der Stoela (tramvaj 25, 97 a bus 143) či dále (6 minut chůze) zastávky Hládkov a Pohořelec (linka tram 22 a 23); rychlá dostupnost metra trasy A Dejvická, Hradčanská, Malostranská. Poblíž je koupaliště Petynka s rozmanitým spektrem sportovního vyžití (stolní tenis, plážový volejbal). V dosahu dále Strahovský klášter, Hradčany a Pražský Hrad. Kromě vlastního bydlení lze doporučit k investičním záměrům (např. pronájem pro studenty s ohledem na blízkost vysokoškolských zařízení v Dejvicích).

Hledáte-li klidné bydlení se snadnou dostupností centra Prahy, pro domluvení prohlídky nemovitosti a více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti