Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 190 000 Kč

D

Méně úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Kamila Bártů
1 hlas

27 161 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 387492
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 67 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 67 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 v ulici Horolezecká, Praha 10 - Hostivař. Bytová jednotka o podlahové ploše 66,64 m² se nachází v 1. nadzemním podlaží z celkových šesti. Byt je světlý, příjemný, s výhledem do zeleného vnitrobloku. Orientován je na jižní a severní stranu.

Dispozice bytu: kuchyně 11,99 m², pokoj 20,45 m², pokoj 20,45 m², předsíň 10,35 m², koupelna 2,56 m², WC 0,84 m², viz též plánek bytu ve fotogalerii. K bytu patří sklep o výměře 1,84 m².

Byt je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, původní jádro je obloženo dlaždicemi (koupelna, WC). V obou obytných pokojích jsou položeny parkety, v předsíni a kuchyni linoleum, v koupelně a na WC se nachází dlažba. Okna jsou původní dřevěná. V předsíni je k dispozici praktická vestavěná skříň instalovaná po celé délce stěny. Rozvody elektřiny jsou původní, k dispozici je též plyn (plynoměr je momentálně demontovaný, lze znovu přihlásit). Radiátory jsou litinové.

Výhodou bytu jsou nízké provozní náklady: zálohy na služby měsíčně 2.193,- Kč + 1.264,- Kč zálohy na opravy + zálohy na elektřinu, příp. plyn.

Byt lze využít k rekonstrukci dle vlastních představ, ale je připraven i k okamžitému nastěhování.

Dům, ve kterém se byt nachází, je podsklepený, v suterénu je k dispozici je velká čistá sušárna, bývalá mandlovna a uzamykatelné koje na kola. V mezipatře domu nalezneme lodžii pro sušení prádla atd. V přístupové hale do domu se nachází kočárkárna s bezpečnostními dveřmi. Dům je zateplený, udržovaný a čistý. Výhodou je, že se v domě nachází pouze 12 bytových jednotek.

Bytový dům byl a je postupně rekonstruován, proběhla instalace nového výtahu, oprava fasády a výměna stoupaček a odpadů. SVJ má dále v plánu opravu a zateplení střechy a výměnu elektrických rozvodů. SVJ v domě funguje výborně, aktuálně není zatíženo žádným úvěrem ani jinými závazky.

Okolí domu je velmi klidné, s velkým množstvím zeleně. Jedná se o lokalitu s veškerou občanskou vybaveností (mateřská i základní škoda, sportovní centra, golfové hřiště, plavecký bazén, zdravotnická zařízení, supermarkety Albert a Lidl, městská knihovna atd.) a skvělou dopravní dostupností (nádraží Praha - Hostivař cca 10 minut pěšky od domu + 14 minut vlakem na Hlavní nádraží; MHD – busy č. 154,125 a 183 – zastávka Gercenova, 12 minut na metro Skalka, 15 minut na metro Háje).

Parkování možné před domem.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat, budu se těšit na osobní setkání.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (99)
small left
small right