Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

40 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • Měsíční zálohy za dům 6.000 elektřina, 1.300 voda, 700 popelnice
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 884786
Plocha užitná 120 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 15 dny
Plocha zastavěná 72 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zrekonstruovaný nízkoenergetický pasivní rodinný dům s udržovanou zahradou. Dispozice domu je 4+kk, má užitnou plochu 120 m2 a zahradou 381 m2. Nachází se v atraktivní lokalitě Dobřejovic v okrese Praha-východ, Středočeský kraj.

V přízemí tohoto dvoupodlažního domu se rozkládá obývací pokoj propojený s plně vybaveným kuchyňským koutem, obsahující moderní horkovzdušnou troubu, mikrovlnnou troubu, sklokeramickou varnou desku s výsuvnou digestoří a myčku. Součástí obývacího prostoru je také prostorná jídelna s přímým vstupem na zahradu. Pro praktické účely slouží v přízemí komora s pračkou, sušičkou a úložnými regály. Dále zde najdete předsíň s vestavěným botníkem, chodbu a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Ve druhém patře se nachází tři pokoje, momentálně využívané jako dvě ložnice a velká šatna, kterou je možné přeměnit na třetí ložnici. Na tomto podlaží je k dispozici další moderně vybavená koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Dům je vybaven systémem vzduchotechniky a podlahovým vytápěním, dále klimatizací a předokenními žaluziemi pro maximální komfort. Na střeše jsou dva solární panely, které zvyšují energetickou efektivitu domu. Na pozemku se nachází zastřešené parkovací stání pro dvě až tři vozidla, s možností dalšího parkování před domem. Útulná zahrada poskytuje ideální místo pro relaxaci a společné chvíle celé rodiny při posezení pod pergolou, která je obrostlá plodnými vinnými hrozny. Pro děti zároveň představuje bezpečný a podnětný prostor, který je vhodný jak pro hraní, tak pro učení.
Dům je k nastěhování ihned.
Měsíční nájem 40.000 Kč. Záloha na služby, které budou ročně vyúčtovány, jsou nastaveny takto: 6.000 elektřina, 1.300 voda, 700 popelnice. Vratná kauce 50.000 Kč. Provize RK 40.000 + DPH.

Prohlídky možné od 21.5.2024

Dobřejovice se nacházejí v okrese Praha-východ, přibližně 18 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a 6 kilometrů západně od Říčan. Lokální obchodní centrum, které je vzdáleno pouhých 1,5 kilometru od domu, nabízí ideální možnosti pro relaxační procházky. Kromě toho jsou Dobřejovice situovány asi 3 kilometry od Čestlic, kde se můžete těšit na aquapark a rozsáhlou nákupní zónu, a navíc zde vede cyklostezka směřující do Průhonic a do známého Průhonického parku. V obci najdete mateřskou školu, poštovní pobočku, obchod a také spojení autobusovou dopravou na stanici metra Opatov pro pohodlný přístup do dalších částí Prahy.
Poplatky 8.000,- Kč měsíčně

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Denisa Ondrášková Krossová
Denisa Ondrášková Krossová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Denisa Ondrášková Krossová
Denisa Ondrášková Krossová
zobrazit telefon