Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

A

Mimořádně úsporná

  • na dotaz
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Elizabeth Tien

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 99 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví státní, obecní, jiné
Plocha nebytová 99 m²
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 7383
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Neplatíte provizi !

Nabízíme k pronájmu obchodní prostor vhodný pro kavárnu a občerstvení v administrativní budově ABČP o velikosti 99 m2. Prostory jsou ve stavu shell and core, ale majitel nabízí jejich přípravu na koncept kavárny a bistra pro nového nájemce. Má vysoké stropy, takže lze udělat i mezipatro. Dva samostatné vchody. Kolaudováno jako obchodní jednotka. Majitel prostory připraví dle domluvy s nájemcem, tj. zajistí dokončení podlah, rozvody, vybudování wc, VZT a zajistí změnu užívání (rekolaudaci). Skladové prostory lze pronajmout také, jsou z druhé strany budovy. Cena nájmu se bude odvíjet dle konceptu, náročnosti úprav a délky smlouvy (min. 5 let). Pouze plátci DPH.

Nová administrativní budova Českých přístavů v oblíbené lokalitě Praha 7 - Holešovice nabízí svým klientům celkem 2 700m2 moderních kancelářských ploch v těsné blízkosti řeky Vltavy. Kanceláře budou standardně vybaveny zdvojenými podlahami, vzduchotechnikou, otevíratelnými okny, centrální recepcí, přístupy na magnetické karty, venkovní parkovací stání. V těsné blízkosti MHD - Bus, Tram, Metro, Vlakové nádraží. Autem napojení na MO a tunel Blanka.

Zdarma pro Vás připravíme nabídku obchodních prostor a kanceláří z více jak 300 budov po celé Praze - těšíme se na kontaktování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Elizabeth Tien
Elizabeth Tien
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Elizabeth Tien
Elizabeth Tien
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti