Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

28 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N6757
Plocha užitná 511 m²
Datum vložení 10. ledna 2024
Patro 7.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu exkluzivní kancelář v 8 NP o velikosti 511m2 s dvěma terasami 324 m2 s výhledy na Pražský hrad. Quadrio představuje špičkový kancelářský komplex v dynamickém jádru Prahy, který kombinuje moderní pracovní prostředí s prvotřídním nákupním centrem s 60 obchody, restauracemi a službami denní potřeby. Jeho umístění v pulsujícím centru města a v blízkosti klíčových dopravních spojení (metro B Národní třída, tramvajové zastávky Spálená) činí z Quadria ideální adresu pro vaše podnikání.

Tento multifunkční komplex poskytuje nejenom kanceláře splňující nejvyšší standardy, ale také rozmanité možnosti pro relaxaci a zábavu, díky čemuž je pracovní den o to příjemnější. Moderní design a inovativní architektonické provedení z Quadria činí vizuálně atraktivní a funkční místo, které vyhovuje současným trendům pracovního prostředí a životního stylu.

Nájemcům Quadria je k dispozici exkluzivní bonus – přístup na střešní terasu s dechberoucím panoramatickým výhledem na historické centrum Prahy, včetně majestátní siluety Pražského hradu. Efektivní práci zde podporují nejnovější technologie a chytrá řešení, která zajišťují pohodlí, bezpečnost a ekonomickou efektivitu.

Quadrio nabízí celkem 17 000 m2 kancelářských ploch, které díky promyšlenému dispozičnímu řešení a moderním technologickým prvkům vynikají nad standardy typických budov třídy A v Praze 1. Pokud tedy hledáte prostorné a moderně vybavené kanceláře v srdci metropole, Quadrio je tou pravou volbou pro Vás i Vaši firmu.

Ceník pronájmu:

- Kancelářské prostory: 27,50 EUR/m2/měsíc
- Zálohy na služby: 172 Kč/m2/měsíc + DPH + přímá spotřeba médií
- Terasa: 275 Kč/m2/měsíc + DPH
- Parkovací stání: 330 EUR/měsíc + DPH + servisní poplatek PS 850 kč/PS/měsíc + DPH

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti