Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 160,- Kč/m² + energie
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N6723
Plocha užitná 499 m²
Datum vložení 23. listopadu 2023
Patro 6.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronajmu kancelářské prostory v skvěle dostupném moderním kancelářském komplexu na Praze 5. Kancelářská jednotka se nachází v 7. patře v budově D.

Budova má k dispozici centrální recepci 24/7, ostrahu, přístup pomocí magnetických karet, otevíratelná okna s elektrickými žaluziemi, klimatizaci, zdvojené podlahy, bezbariérový přístup v celé budově. Celková rozloha Office Parku Coral je 33 000 m2, obvyklá rozloha podlaží je v rozmezí od 600 m2 do 1150 m2. Dále je zde možnost flexibilního rozvržení prostor, které se hravě přizpůsobí individuálním potřebám zájemců a zaručí příjemné pracovní prostředí s dostatkem denního světla a výhledem do zeleně. Budova disponuje rozsáhlým podzemním parkovištěm, včetně míst pro návštěvy, a nabízí zdarma parkování v docházkové vzdálenosti. K dispozici je i příjemná restaurace přímo v budově a velké množství obchodů v okolí, jako například Ikea, Globus a Metropole Zličín.

Tato administrativní budova se nachází v blízkosti letiště a dálnice D5, která poskytuje přímé napojení na Německo, směr Plzeň. S výhodnou polohou u stanice metra Nové Butovice na lince B získáváte snadnou a rychlou dostupnost nejen z centra Prahy, ale i z okolních měst.

Cena za vyhrazené parkovací stání 90 EUR/měsíc.

K dispozici ihned.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti