Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 EUR za m²/měsíc

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Kováčová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
ID nemovitosti 912716
Plocha obytná 324 m²
Plocha zastavěná 2 254 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 324 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha nebytová 648 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu komerční prostory v samém srdci Prahy, na prestižní adrese Na Příkopě 988/31, Staré Město, Praha 1, 11000. Tato kancelářská budova nabízí několik osledních volných jednotek od 130m2 , je ideální volbou pro kanceláře nebo prodejní plochy, s možností ihned nastěhovat se.

Nemovitost se nachází v budově s referenčním číslem a je situována v homogenizované městské zástavbě, což zaručuje dynamické a prestižní obchodní prostředí obklopené vysoce kvalitními službami a infrastrukturou. Z důvodu své významné lokality je dostupnost městské dopravy vynikající, což zaručuje snadnou dostupnost pro zákazníky i zaměstnance.

Jednotka je umístěna v sedmipatrové budově s jedním podzemním patrem a celkově šesti nadzemními podlažími. K dispozici je výtah, což značně usnadňuje přístup. Kancelářské prostory jsou moderně vybavené, s připojením na počítačovou síť a možností využití městského topení, což poskytuje komfort během celého roku. Energetická náročnost budovy je označena třídou D podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.

Tento prostor je nabízen za cenu 12,50 EUR za m2 za měsíc

Tento komerční prostor je ideální pro klienty hledající exkluzivní lokalitu pro podnikání v historickém jádru Prahy, kde se setkává tradiční architektura s moderními prvky a poskytuje tak jedinečné prostředí pro vaše podnikání.

Pokud hledáte prostor, který vám a vaší firmě nabídne prestižní polohu s výbornou dostupností, tento komerční objekt na Praze 1 by měl být vaší první volbou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Kováčová
Veronika Kováčová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Kováčová
Veronika Kováčová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti