Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky + DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N7133
Plocha užitná 320 m²
Datum vložení před 12 dny
Patro 1.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 320 m2 v administrativním objektu situovaném na Praze 8, představuje ideální volbu pro firmy hledající moderní kancelářské prostory k pronájmu. Tato budova se pyšní vynikající viditelností a strategickou polohou přímo nad stanicí metra Palmovka, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost. V okolí se nachází také řada autobusových a tramvajových linek, které umožňují snadné spojení do dalších částí města.

Tento objekt nabízí komerční prostory, které jsou navrženy s důrazem na flexibilitu a efektivitu, což nájemcům umožňuje přizpůsobit rozložení prostor podle jejich specifických potřeb. Všechny kanceláře jsou plně klimatizované, což zajišťuje příjemné pracovní prostředí po celý rok.

Budova disponuje moderním výtahem a reprezentativní centrální recepcí, která poskytuje profesionální zázemí pro návštěvníky i nájemce. K dispozici je více než 28 podzemních parkovacích stání, což je velkou výhodou pro firmy, které potřebují snadný přístup k parkování. Energetická náročnost C.

Důležitou součástí lokality je také bohatá občanská vybavenost v okolí. Nájemci zde najdou vše potřebné pro pohodlné fungování, včetně obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb. Palmovka Point tak nabízí nejen moderní kancelářské prostory, ale i příležitosti pro pracovní komfort a efektivitu v dynamicky se rozvíjející oblasti Prahy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti