Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

20 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + služby 130,- Kč/m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N6987
Plocha užitná 280 m²
Datum vložení před měsícem
Patro 2.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory 280 m2 ve stylové a ekologické budově v městské části Praha 8 – Karlín. Budovu s nádhernou zelenou fasádou navrhl Architekt David Chisholm z renomovaného mezinárodního ateliéru CMC Architects. K dispozici je v komplexu více jednotek.

Projekt má výbornou polohu na hranici rozvíjející se obchodní oblasti a moderní rezidenční čtvrti, což zaručuje uživatelské pohodlí a nabídku plné občanské vybavenosti a služeb. Budova má certifikaci BREEAM Excellent a nabízí prvky jako flexibilní kancelářské prostory s výškou stropů 3 metry, výklopná okna, centrální vzduchotechniku a klimatizaci všech prostor, centrální zvlhčování vzduchu, vnější slunolamy, dieselový generátor, místnost pro vlastní záložní bateriový zdroj (UPS) a další.

Je zde také centrální recepce s turnikety pro budovu A i B, nepřetížitelné bezpečnostní služby a kamerový systém monitorující budovu a její okolí včetně garáží. Kromě toho v budově najdete také kantýnu, kavárnu a restaurace v přízemí, nechybí ani úschovna kol se zázemím.

Parkování zajištěno přibližně pro 300 vozidel v dvoupodlažních garážích. Služby a odvoz odpadků jsou zajištěny z Korybutovy ulice nebo z první úrovně parkingu. Je odsud snadná dostupnost autem i MHD do centra města, zeleň a klidové zóny v blízkém okolí.

Služby: 130,- CZK/m2/ měsíc + DPH.
Parkování: 120,- EUR/ měsíc + DPH.
Add-on faktor 5%.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti