Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + služby 145,- Kč/m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N7088
Plocha užitná 275 m²
Datum vložení před 15 dny
Patro 8.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o ploše 275 m2 v komplexu, který je tvořen dvěma moderními administrativními budovami, které společně poskytují více než 34 200 m2 kancelářských ploch. Tato rozlehlá kapacita je doplněna 430 parkovacími místy nacházejícími se v podzemních garážích, což zajišťuje komfortní parkování pro zaměstnance i návštěvníky. Tento komplex je situován na Pankráci, jedné z nejživějších a nejlépe dopravně dostupných oblastí v Praze. Projekt poskytuje vysoce kvalitní prostory třídy "A".

Budova nabízí komplexní soubor moderního vybavení a služeb, které zajišťují bezpečné a komfortní kancelářské prostředí. Nepřetržitou bezpečnost zajišťuje 24hodinová bezpečnostní služba a ostraha, které spolu s detektory kouře přispívají k maximální ochraně. Je zde zajištěno internetové připojení prostřednictvím optických vláken. Komfort podporují interní žaluzie, klimatizace a koberce. Bezpečný přístup je zajištěn systémem magnetických karet. Tato škála služeb a vybavení vytváří z budovy ideální místo pro moderní kanceláře, které splňují všechny požadavky na bezpečnost, pohodlí a efektivitu. V pěší vzdálenosti se nachází banky, lékárna, mezinárodní hotely, pošta, supermarket, čistírna, restaurace a kavárny.

Strategická poloha komplexu hraje klíčovou roli v jeho atraktivitě. Nachází se v blízkosti dálnice D1, což umožňuje snadný přístup k silniční síti a je jen 5 minut jízdy od pražského okruhu (Jižní spojka). Tato dostupnost je umocněna přítomností městské hromadné dopravy, včetně stanice metra trasy C – Pankrác, která je v bezprostřední blízkosti budovy.

Poplatky za služby 145,- Kč/m2/měsíc + parking 140 EUR/měsíc.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti