Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 300 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • uvedená cena je bez DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Satar

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 17 m²
Plocha zastavěná 788 m²
Dopravní spojení Metro
ID nemovitosti 919106
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 17 m²
Patro 1.
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 12 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Plocha nebytová 17 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 17 m2, který se nachází na atraktivní adrese V Olšinách v Praze 10 - Strašnice. Tento prostor je ideální pro malé podnikatele nebo freelance pracovníky, kteří hledají pohodlné a profesionální pracovní prostředí ve velkoměstě. Kancelář může být zařízena současným nábytkem, či úplně prázdná - záleží na přání zájemce.

Jednotka se nachází na prvním patře dobře udržovaného cihlového domu a je okamžitě volná k nastěhování. Celková výměra nebytových prostor, kanceláře i užitné plochy je 17 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro efektivní práci a prostor činí vzdušným a příjemným s orientací na východní stranu.

Prostor je vybaven internetovým připojením WiFi a telefonní linkou, což zaručuje výborné podmínky pro podnikání a online komunikaci. Navíc, díky těmto technologickým vybavením je kancelář připravena na okamžité využití bez potřeby dalších investic do infrastruktury. Součástí vybavení je klimatizace.

Nájemné za tuto jednotku činí 8 300 Kč měsíčně + DPH a je nutné počítat s měsíčními službami a poplatky ve výši 2 500 Kč. Kauce je stanovena na 10 000 Kč. Tento prostor je tedy nejen cenově dostupný, ale i výhodně položený, s jednoduchým přístupem k veřejné dopravě, konkrétně k metru, což zajišťuje snadnou dostupnost z různých částí města.

Jedno parkovací místo v oploceném dvoře budovy je přiřazeno k jednotce, což představuje další výhodu pro ty, kteří cestují autem. S ohledem na dosažitelnost všech potřebných služeb a obchodů v okolí je lokalita velmi praktická pro každodenní provoz. Nájemné za toto místo činní 1000 Kč + DPH / měsíc.

Praha 10 je známá svou dobrou občanskou vybaveností a příjemným prostředím, což zajisté ocení nejen zaměstnanci, ale i klienti či obchodní partneři navštěvující vaši kancelář. Tato čtvrť nabízí kombinaci klidného bydlení s výhodami rychlého spojení do centra Prahy.

Nebytový prostor se nachází v zrekonstruované historické budově, což dodává na prestiži a snadno se orientuje pro nové návštěvníky. Energetická náročnost budovy je označena třídou G podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.

Z důvodu osvětlení a orientace na východní stranu jsou kanceláře vhodné pro ty, kteří preferují pracovat za přirozeného světla v dopoledních hodinách, což pomáhá udržet aktivní a produktivní pracovní atmosféru.

Tato kancelářská jednotka nabízí vynikající místo pro rozvoj vašeho podnikání s ohledem na lokalitu, vnitřní vybavení a dostupné služby. Na patře budovy se rovněž nachází společná kuchyňka a dvě toalety. Pokud hledáte prostor, který podpoří vaše profesionální aspirace a zároveň poskytne přátelské prostředí, neváhejte si sjednat prohlídku tohoto kancelářského prostoru na V Olšinách v Praze 10.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Satar
Martin Satar
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Satar
Martin Satar
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti