Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + služby 115,- Kč/m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N7091
Plocha užitná 150 m²
Datum vložení před 16 dny
Patro 2.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o ploše 150 m2 situované v prestižní lokalitě Praha 6 – Vokovice, která je považována za jednu z nejmodernějších kancelářských budov kategorie A ve městě. Její celková plocha přesahuje 11 000 m2, a každé z velkoplošných podlaží dosahuje rozlohy přes 2 000 m2. Tato struktura umožňuje flexibilní uspořádání kancelářských prostor, které lze snadno přizpůsobit specifickým potřebám různých firem a odvětví.

Budova je navržena s důrazem na efektivitu a moderní architektonické prvky. Má 5 nadzemních podlaží, která jsou optimálně řešena pro maximalizaci přirozeného světla, což přispívá k produktivitě a pohodě zaměstnanců. Kromě toho zahrnuje 2 podzemní podlaží, která jsou určena pro parkování – nabízí více než 300 parkovacích stání. To je neocenitelná výhoda pro firmy s vysokým počtem zaměstnanců a klientů, kteří se do kanceláře dopravují autem. Navíc jsou zde i rozsáhlé skladovací prostory, které poskytují potřebnou podporu pro podniky vyžadující dodatečné úložiště.
Energetická náročnost C.

Strategická poloha budovy na Evropské ulici znamená nejen vysokou viditelnost pro potenciální klienty a partnery, ale také vynikající logistickou dostupnost. K letišti Václava Havla je možné se rychle dopravit, což je obzvláště užitečné pro společnosti s častými mezinárodními obchodními schůzkami nebo cestami. Blízkost veřejné dopravy, jako jsou tramvajové a autobusové zastávky společně s novou stanicí metra Veleslavín zajišťuje snadnou dostupnost jak pro zaměstnance, tak pro návštěvníky.

Projekt sousedí s přírodní rezervací Divoká Šárka a je ideální volbu pro firmy, které vyhledávají moderní, flexibilní a dobře dostupné kanceláře ve vysoce kvalitní lokalitě, kde se propojuje komfort městského života s klidem a krásou přírody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti