Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti A7-OC
Plocha užitná 1 307 m²
Datum vložení před 16 dny
Patro 1.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 1 307 m2 v moderním administrativním a obchodním komplexu, který se nachází v jedné z nejatraktivnějších a nejlukrativnějších lokalit Prahy 7 v Holešovicích. Areál poskytuje více než 14 000 m2 užitné plochy, která je rozdělena do čtyř objektů.
Tato historická budova, spolu se zrekonstruovanou správní budovou pivovaru a dvěma moderními přístavbami, vytváří unikátní celek, jenž působivě spojuje prvky z konce 19. století s moderními architektonickými řešeními.

Prostory v rámci komplexu jsou navrženy tak, aby splňovaly nejnáročnější požadavky nájemců. Jsou vybaveny špičkovým technickým zařízením a nabízejí vysokou míru flexibility v rámci vnitřního uspořádání, což umožňuje přizpůsobení prostor konkrétním potřebám podniků. Prostory, které se nacházejí v přízemí objektů, jsou ideální pro obchodní využití a lákají k podnikání díky své strategické poloze.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, areál s parkovou úpravou, supermarket a drogerie, vyhlášené restaurace a další služby. Komplex je dostupný tramvajovými linkami ze stanic metra Vltavská, nádraží Holešovice (linka C) a Palmovka (linka B).

Služby: 85 - 105 Kč/m2/měs. + energie
Parkování: 130 EUR/měs.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti