Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

125 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 10.000 fixní poplatky za služby včetně energií a vysokorychlostního internetu, vratná kauce ve výš
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Richard Dobiaš

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 192 m²
Patro 3.
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 192 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 77679
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 194 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout stylový nezařízený byt k pronájmu, dispozičně řešený jako 5kk o rozloze 192 m2 + balkon 2m2. Byt prošel důkladnou kompletní rekonstrukcí s důrazem na zachování původních architektonických detailů.

Jedinečný a velmi světlý byt se nachází ve čtvrtém patře zrenovovaného secesního domu s výtahem. Rezidenční dům se nachází v prestižní lokalitě Josefova a Starého Města - Dušní ulice v těsné blízkosti Pařížské ulice, jediná luxusní lokalita světového formátu v Praze - obchodní třída spojující nábřeží Vltavy a Staroměstské náměstí. Jako své sídlo ji volí obchody světoznámých jmen. Důležité adresy města Prahy dostupné během chvilky.

V suterénu domu byla dokončena rekonstrukce luxusního privátního wellness centra včetně vnitřního bazénu (10 x 3.8 m), sauny a prostoru na jógu/fitness. Wellness je určeno výhradně pro rezidenty toho to domu, vstup je bezplatný na základě samostatné smlouvy o užívání uzavřené s majitelem domu a nájemce si může každý den rezervovat časový úsek pro soukromé užívání celého wellness.

Byt tvoří vstupní hala se šatnou, prostorný obývací pokoj o velikosti 60 m2 s plynovým krbem v secesním stylu a s plně vybavenou moderní kuchyní s ostrůvkem, 3 samostatné ložnice - hlavní ložnice má vstup na balkon situovaný do vnitrobloku, šatnu a prostornou koupelnu (vana, sprchový kout, toaleta, bidet), další samostatný pokoj, který lze využít na pracovnu nebo hostinský pokoj, druhá koupelna má sprchový kout a toaletu, další toaleta odděleně, komora s prádelnou vybavená side-by-side (americkou) lednicí, s lednicí na víno, pračkou a sušičkou; v bytě jsou vestavěné skříně, vysokorychlostní internet, klimatizace ve 3 ložnicích a v obývacím pokoji, na podlahách jsou dubové parkety a dlažba, vytápění je tepelným čerpadlem. K dispozici je sklep v suterénu domu.
Byt se pronajímá nezařízený, po dohodě může byt dovybaven za navýšení nájmu.

Dům se nachází v atraktivní lokalitě historického centra Prahy s vynikající občanskou vybaveností - v okolí dostatek obchodů (OC Palladium), příjemných restaurací, malebných kaváren a barů (ulice Dlouhá). Skvělá dopravní dostupnost - metro B (Náměstí Republiky) a metro A (Staroměstská) i tramvajová zastávka jen několik minut chůze od domu. Bydlení v samém srdci Starého Města. Jen několik metrů od Staroměstského náměstí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Richard Dobiaš
Richard Dobiaš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Richard Dobiaš
Richard Dobiaš
Telefon zobrazit telefon