Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

42 000 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • Nájem 42.000 Kč + poplatky 8.500 Kč, kauce 100.000 Kč, provize 42.000 Kč + dph
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák, Myčka
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 150 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Druhy bytů Podkroví
ID nemovitosti 8880534
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 200 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Terasa
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 195 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Od září 2024 nabízím pronájem bytové jednotky s dispozicí 5+1 ve stylové prvorepublikové vile ze třicátých let ve vilové čtvrti v Praze 4, Modřanech, v ulici Nečova. Nabídka je vhodná také pro zájemce, kteří hledají bydlení poblíž Prague British International School - Libuš campus. Dispoziční řešení bytu je 5+1 s čistou obytnou plochou 150 m2, s využitelnou půdou, sdílenou kolárnou, terasou, parkovacím stáním na vlastním pozemku a malou zahrádkou na samostatném pozemku 110 m2. Vila prošla rekonstrukcí, přičemž si ponechala všechny výrazné prvky své doby, ve které byla postavena. Duch a nálada osloví již při samotném příjezdu a pohledu zvenčí.
Dispozice bytu je rozložena do tří nadzemních podlaží. V 1. NP se po průchodu zádveřím s věšákovou stěnou a lavicemi nachází odkládací plocha a vstup do sklípku. Schodiště pokračuje do obytného patra, ve kterém se nachází krásná stylová kuchyně, spíž, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatné WC. Kuchyň disponuje stylovou kuchyňskou linkou vybavenou značkovými spotřebiči. Z kuchyně je přístup do spíže s oknem a také do obývacího pokoje s balkonem do ulice a oknem do zahrady. Další místnosti, ložnice, koupelna a samostatné WC jsou přístupné z předsíně. Koupelna je zařízena vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem, pračkou a kombinovaným plynovým kotlem. WC je samostatné.
Do 2. NP vede schodiště přes mezipatro, z kterého je možno vstoupit na zastřešenou terasu vybavenou sedacím nábytkem. Schodiště dále vede do podkrovního obytného patra, kde je jedna velká společná místnost se vstupy do dvou menších ložnic a koupelny s WC. Zákoutí tohoto krásného prostoru nabízí další kout na spaní pro případ, že rodina bude mít tři děti, a každé bude chtít vlastní soukromí, nebo pro případné návštěvy. Pro uložení šatstva slouží nika vybavená policemi a ramínky. Koupelna tohoto patra je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlem, komodou a WC.
Půda je pochozí a je určena k odkládání věcí. Přístup do ní je po dřevěných schodech z centrální obývací místnosti. Aktuálně je byt vymalován na bílo. Dům je napojen na všechny IS a je přiveden optický kabel pro vysokorychlostní internet. Vzhledem k dispozici je dům vhodný pro rodinu se dvěma až třemi dětmi. Obytné místnosti jsou částečně vybaveny nábytkem, fotografie nemusí zobrazovat aktuální stav.
Prohlídky možné po dohodě. Nájem činí 42.000 Kč + poplatky 8.500 Kč, kauce 100.000 Kč, provize 42.000 Kč + DPH.
Tylova čtvrť se nachází na dopravní křižovatce směrů tramvají jedoucích do centra přes Braník a autobusů jedoucích na metro trasy C Budějovická a Kačerov a trasy metra B Smíchovské nádraží.
V okolí se nachází radnice, školky, školy, mezinárodní školy, poliklinika, obchodní centrum, supermarket Billa, Kaufland, Lidl. V blízkosti je Modřanská rokle, Kunratický les - místa častých vycházek, nedaleko vede cyklistická stezka, dostupné je sportovně kulturní místo v Braníku se sportovišti a restauracemi. Více informací na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Vilímková
Jana Vilímková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Vilímková
Jana Vilímková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti