Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

50 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • zálohy za služby 9.000 Kč, elektřina se převádí na nájemníka
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jana Mikšánková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 23067
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 173 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 3 dny
Plocha celková 173 m²
Plocha zastavěná 173 m²
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 173 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme do pronájmu prostorný a prakticky řešený byt pro rodinu s dětmi. Nachází se ve velmi vyhledávané lokalitě Prahy 5 Stodůlky. V bezprostřední blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně škol, školek, obchodů, restaurací a sportovních zařízení. Zastávka MHD je hned u domu, na metro Lužiny to je cca 10 minut chůzí, což zajišťuje výbornou dostupnost nejen do centra Prahy, ale i do okolních částí města. V okolí je i dost zeleně pro relaxaci a výlety. Velmi oblíbené a vyhledávané je Prokopské a Dalejské údolí, kam můžete zajít na procházku, případně se projet na kole.
Jedná se o mezonetový byt s dispozicí 5+kk umístěný v druhém a třetím nadzemním podlaží moderního bytového domu. Byt má celkovou plochu 173,3 m a k němu náleží dvě terasy, každá o velikosti 35 m, a dvě lodžie.
Spodní patro (2. NP): Ve spodní části bytu najdete předsíň, šatnu, samostatné WC a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyně je moderně vybavena sklokeramickou varnou deskou, digestoří, mikrovlnnou troubou, troubou na pečení a vestavěným kávovarem. K dispozici je také volně stojící lednice s mrazákem. Kuchyň je propojena s obývacím prostorem barem s barovými židlemi. Z kuchyně je přístup na menší lodžii o ploše 4 m, ideální pro ranní kávu. V obývací části se nachází pohodlný gauč, konferenční stolek a TV stolek. Součástí vybavení je také rozkládací jídelní stůl s šesti židlemi.
Horní patro (3. NP): V horním patře bytu jsou umístěny čtyři ložnice. Tři z těchto ložnic sdílejí společnou lodžii o velikosti 9,8 m. Z chodby je přístup do prostorné koupelny, která je vybavena vanou, sprchovým koutem a WC. Hlavní ložnice rodičů má vlastní šatnu a koupelnu s vanou a WC. Z této ložnice je přímý vstup na jednu z teras, která poskytuje dostatek soukromí. Druhá terasa je přístupná z chodby horního patra.
Vybavení: Byt je téměř plně zařízený. Dětský pokoj je vybaven nábytkem na míru, včetně hracího koutku, šatní skříně a postele s mini patrem. Ložnice rodičů má postel, noční stolky, vestavěnou skříň a šatnu s úložným systémem. Další dvě ložnice jsou vybaveny postelemi a šatními skříněmi. Ve spodním patře se nachází WC s pračkou a sušičkou. Předsíň je vybavena věšáky a úložnými prostory. Klimatizace je instalována v ložnici rodičů a v obývacím pokoji. K bytu patří též dvě parkovací stání, z nichž jedno je obezděno a tudíž je možné jej využít i jako sklep pro uložení lyží, kol a dalšího sportovního vybavení.
Byt je ideální pro rodiny, které hledají prostorné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra Prahy. A také pro rodiny, které rády cestují, odtud je to kousek na letiště Václava Havla anebo na dálnici D5 směr Německo a další vyhledávané destinace.
Zálohy za služby činí 9.000 Kč a na elektřinu vychází cca 2.800 Kč, elektroměr bude převedený na nájemníka. Kauce ve výši 1 měsíčníh nájmu, tj. 59.000 Kč, provize RK měsíčního nájmu + DPH.
V případě zájmu o prohlídku dejte vědět a domluvte si termín.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jana Mikšánková
Ing. Jana Mikšánková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jana Mikšánková
Ing. Jana Mikšánková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti