Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

59 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky 13.000 Kč včetně energií, internetu a TV, + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Sergei Gagarin

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti S2581
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 5 hodinami
Plocha užitná 172 m²
Balkóny Balkon, Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

ID: S2581

Nabízíme k pronájmu plně zařízenou bytovou jednotku 4+kk o rozloze 172 m2 s prostornou terasou a malebným výhledem, která se nachází v žádané lokalitě Praha 2 na ulici Horská. Tento byt je ideální pro náročné klienty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje, tří ložnic, dvou koupelen s toaletou, samostatné toalety, komory a prostorné terasy. Interiér je zařízen moderním a designovým nábytkem. Obývací pokoj slouží jako společný prostor pro jídelnu a plně vybavený kuchyňský kout se spotřebiči včetně myčky nádobí a vinotéky. Barový pult elegantně odděluje obývací část od kuchyňské, kde elektrická trouba je umístěna v komfortní výšce. Relaxační část s pohodlnou sedací soupravou je vybavena televizí se satelitem, který nabízí mnoho českých i zahraničních programů. V celém bytě je rychlé Wi-Fi připojení. Kvalitní dřevěné podlahy s podlahovým vytápěním v obývacím prostoru zajišťují vysoký komfort.

Hlavní ložnice má vlastní koupelnu s toaletou a sprchovým koutem a je vybavena šatními skříněmi a anatomickými matracemi vhodnými i pro alergiky. Druhá ložnice má přístup do další koupelny, která je vybavena podlahovým vytápěním, vanou i sprchovým koutem. Pračka se sušičkou je samozřejmostí. Byt má také samostatnou toaletu a praktickou komoru.

Byt se nachází v 5. patře budovy, která je součástí rezidenčního komplexu, jen pár zastávek tramvají od centra Prahy a hlavních historických památek. Tramvajová zastávka je přímo před budovou.

Nájem: 59 000 Kč + poplatky 13 000 Kč (včetně elektřiny, internetu a TV). Možnost pronájmu garážového stání za 2 500 Kč měsíčně.

Byt je k dispozici k nastěhování od 1.11.2024!

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Sergei Gagarin
Sergei Gagarin
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Sergei Gagarin
Sergei Gagarin
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti