Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

42 500 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kamila Brabencová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 120
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 116 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka pronájmu ubytovacího prostoru, (bytu), 4+kk o velikosti 116 m2, v bytovém domě U Plynárny 333, Praha 10 – Michle.

Nabízíme pronájem ubytovacího prostoru 4+kk, (bytu), o velikosti 116 m2 v bytovém domě U Plynárny 333, Praha 10 – Michle. Skládá se ze 4 samostatných neprůchozích pokojů o velikostech 14,5 m2 , 14,6 m2, 14,7 m2, 14,8 m2, kuchyňského koutu (varná deska, lednička, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba), 2 koupelen se sprchovým koutem, 2x WC a komory. Je určen pro sdílené bydlení maximálně 4-6 osob, ideálně studentů či single žijících osob. Byt je vybaven pračkou, sušičkou na prádlo a vysavačem.

Cena pronájmu je 42.500 Kč. Cena nájmu obsahuje úklid společných prostor domu, výtah, svoz odpadků a WIFI internet ( rychlost 100 Mb/s obousměrně). Energie resp. studená a teplá voda, topení a elektřina se platí zvlášť, zálohově. Předpokládané náklady na byt (ubytovací jednotku) jsou cca 6.500 Kč/měsíc, platí se měsíčně zálohově společně s nájmem. Vyúčtování záloh 1x ročně dle skutečných nákladů (kopie faktur od dodavatelů energií). Kauce 80.000 Kč.


Pokoje jsou vybaveny novým studentským nábytkem tzn. postel včetně roštu a matrace, pracovní stůl s kancelářskou židlí, noční stolek, komoda a šatní skříň. Využití vlastního nábytku je možné. Prostory jsou nové, a lze v nich po dohodě nahlásit i trvalé bydliště.

Nájemní smlouva bude napsána na jednu osobu, která si k sobě vybere spolubydlící. Tato osoba zodpovídá za stav pronajatého prostoru, užívání v souladu se smlouvou a veškeré platby související s pronájmem.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, sportovní zařízení, lékaři, lékárny, restaurace, kino apod. Nedaleko se nachází přírodní park Hostivař: Záběhlice, s Hostivařskou přehradou a Údolí Kunratického potoka.

Objekt je strategicky situován na frekventované křižovatce Prahy 10 přímo proti Kauflandu a Baumaxu. Zastávky tramvaje č.13, 14 a autobusů č.101, 124, 135, 136, 150, 188 a 213 jsou pouze 3 min. od domu. Výborná dostupnost do centra, autobusem ke stanici metra Želivského pouze 8 minut nebo tramvají na Václavské náměstí pouze 12 minut. Výjezd na jižní spojku a dálnici D1 vzdálen cca 700m.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kamila Brabencová
Kamila Brabencová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kamila Brabencová
Kamila Brabencová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti