Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

27 000 Kč za měsíc

A

Mimořádně úsporná

  • + poplatky 5.000 Kč + přepis el. energie
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Soňa Kutnohorská

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 65 m²
Patro 4.
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 65 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
ID nemovitosti 21137
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 76 m²

Popis nemovitosti

Pronájem bytu - slunný, nový, zatím nebydlený byt 3kk, 65,4 m2 s komorou + terasa 8,8 m2 + sklep 1,9 m2 + garážové stání, Praha 9 - Vysočany, ulice Smržových, 5.NP v novostavbě z roku 2022, s výtahem. Orientace bytu je na slunný západ a jih (obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasa) a na jih (2 pokoje). Z bytu jsou pěkné výhledy do okolí. Cca 150 m od domu je blízký park Zahrádky s dětskými hřišti, venkovní posilovnou, naučnou stezkou a říčkou Rokytkou a do 3 min. chůze je tram a Metro B - Kolbenova.
Byt sestává z prostorné vstupní chodby (11,9 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (23,8 m2), 2 pokoji (13,6 m2 a 9,9 m2), koupelny (3 m2), samostatného WC (1,9 m2), komory (1,3 m2) a terasy (8,8 m2). Byt je nezařízený nábytkem, k dispozici je nová kuchyňská linka s novými spotřebiči - indukční varná deska s el. troubou, digestoř, myčka, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba. Po dohodě je možné byt dovybavit vestavěnou šatní skříní. Ve všech místnostech jsou nainstalována světla. V koupelně je vana a umývadlo. WC s dalším umývadlem je zvlášť. Přípojka na pračku a sušičku je v komoře.
Na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha a velkoformátová dlažba. Topení je ÚT. Byt má řízenou rekuperaci a bezpečnostní vchodové dveře. Internet je veden optickým kabelem - široký výběr poskytovatele. V 1.PP se nachází sklep (1,9 m2) pod dvojitým uzamčením. Parkování je zajištěno v garážovém stání, které je rovněž v 1.PP.
Dům je zasazen do klidné příjemné lokality - 100m od domu je park Zahrádky s naučnou stezkou a říčkou Rokytkou, dětskými hřišti, venkovní posilovnou apod.. Pro milovníky cyklosportu je poblíž napojení na cyklotrasu A26 a EV4. Občanská vybavenost je v místě - maloobchodní síť nebo je poblíž nákupní centrum Fénix se supermarketem Billa a Lidl. Výborná dopravní dostupnost do centra - do 5 min chůze tram a Metro B - Kolbenova s přímým spojením (10 min) do samotného centra.
Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný pro cca 1-3 osoby (pár, spolubydlení 2 osob nebo pár + 1 dítě). Domácí zvířátka nelze. Byt je volný od 1.8. 2024 - prohlídky jsou možné ihned. Vratná kauce je ve výši 30.000 Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti