Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

30 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Lucie Andršová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106264
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 76 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný prostorný byt 3+kk (76 m2) s garáží (14 m) a lodžií (6 m2) orientovanou do zeleně, v atraktivní lokalitě v blízkosti metra na Praze 6 Veleslavíně.
Světlý byt po celkové rekonstrukci je situovaný ve 2. patře cihlového domu v pěší vzdálenosti od metra A Veleslavín, tramvají a zastávek autobusů. Dispozičně je byt velmi dobře řešen, všechny pokoje jsou neprůchozí se samostatnými vstupy z prostorné haly.

Nově rekonstruovaný byt tvoří prostorný obývací pokoj prosvětlený velkými okny se vstupem na velkou lodžii 6 m2 s výhledem do zeleného parku. Na obývací pokoj navazuje samostatný kuchyňský kout s jídelnou. Kuchyňský kout je zařízen novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (nový plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř). Ložnice i dětský pokoj mají samostatné vchody z prostorné haly. Jistě oceníte velké úložné prostory, předsíň je po celé své délce vybavena velkými vestavěnými skříněmi. Koupelna s vanou, k dispozici je pračka. Toaleta je samostatná.
Nová plastová okna jsou opatřena žaluziemi. V obývacím pokoji a ložnicích jsou renovované parkety, v kuchyni, jídelně a na chodbě je položena nová vinylová podlaha, v koupelně dlažba, vstupní dveře jsou bezpečnostní.

Velkou devizou tohoto bytu je velká lodžie 6m2, která od jara do podzimu výrazně rozšiřuje plochu bytu, a která se v létě promění v zelenou oázou pro Váš odpočinek a romantické posezení u vínka či ranní kávy a přímo vybízí k realizaci Vašich zahradnických snů o pěstování vlastní zeleniny a bylinek.

K bytu je k dispozici vytápěná garáž, která se nachází v 1.NP domu. Protože se jedná o zděnou garáž a ne garážové stání, je zde možné uložit např. motocykl, rodinná kola nebo sezónní sportovní vybavení. K bytu patří sklep v 1.NP domu
V domě je k dispozici kočárkárna, sušárna a funkční mandl.

Vyhledávaná lokalita v blízkosti metra nabízí veškerou občanskou vybavenost a nadstandardní dopravní dostupnost a patří mezi top lokality Prahy i díky blízkosti letiště Václava Havla. V místě naleznete velké množství obchodů, restaurací, v blízkém okolí se nachází Supermarket Billa, lékárna Benu, drogerie Teta, KFC, ZŠ, MŠ, pošta. V okolí domu naleznete přírodní park Jenerálka a Divoká Šárka, vodní nádrž Džbán, oboru Hvězda. Zastávky autobusů i tramvají za rohem, stanice metra A Veleslavín 3 minuty pěšky.

Vhodné k dlouhodobému pronájmu, byt je nekuřácký. Zálohy na služby včetně vytápění - 4.700-Kč / měsíc, + 500,-Kč garáž, elektřina a plyn se převádí na nájemníka. Při pronájmu bytu je třeba počítat s vratnou kaucí v hodnotě 1 měsíčního nájmů a provizí RK ve výši jednoho měsíčního nájmu + DPH. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106264.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lucie Andršová
Mgr. Lucie Andršová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lucie Andršová
Mgr. Lucie Andršová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti