Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

32 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky 11785,-Kč, + elektřinu kterou je nájemce povinen přepsat na sebe. Kauce ve výši dvou měs
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Štěpán Tikovský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 170
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 140 m²

Popis nemovitosti

Volné od 1.9.2024 - pouze na dlouhodobý pronájem.
Byt je velmi vhodný pro rodinu nebo studenty.

Ve výhradním zastoupení nabízím k dlouhodobému pronájmu kompletně zařízený střešní byt s velkorysou terasou v klidné části Štěrbohol.
Tato nadstandardní bytová jednotka je dispozičně řešena jako 3+kk/T (140 m2) a nachází se v posledním, čtvrtém nadzemním podlaží.
Vstupní hala bytu je poměrně prostorná, její plocha je 11 m2. Z haly jsou přístupné jednotlivé pokoje bytu kromě ložnice. Po pravé straně od vstupních dveří nalezneme na východ orientovaný dětský pokoj (19 m2) s vestavěnou skříní a na míru dělanou dětskou palandou. Naproti vstupním dveřím se nachází toaleta (1 m2) a koupelna (6 m2) se sprchovým koutem i vanou, umyvadlem. Nalevo od dveří je komora (3 m2) s prádelnou (pračka i sušička jsou součástí vybavení bytu). Dominantou celého bytu je bezesporu velký a velmi vzdušný obývací pokoj (33 m2) s kuchyňským koutem ve tvaru písmene „U“, na který plynule navazuje jídelní stůl. Součástí vybavení kuchyně je nejen myčka na nádobí, ale i americká lednice. Tento pokoj je orientovaný na dvě světové strany - na sever a západ. Z obývacího pokoje vstoupíme do poslední místnosti, tedy ložnice (14 m2), která má vlastní šatnu. Z ložnice a obývacího pokoje je možný vstup na krásnou, velmi prostornou terasu (49 m2). Součástí terasy je zahradní stan, pohodlný zahradní nábytek, venkovní sprcha. I přes veškeré zařízení terasy je zde stále mnoho místa například pro umístění vířivky.
Součástí pronájmu bytu je i garážové stání nacházející se v suterénu domu. Vrata do garáží jsou napojená na GSM bránu. Možnost pronajmou za 2600,-Kč druhé parkovací stání.

Dům leží v klidné ulici obklopen především rodinnými domy, tudíž je izolován od hluku blízké frekventovanější silnice. Dům byl postaven v roce 2007 a je zateplený. Vstup do domu a dveře do bytů jsou bezpečnostní. V domě je výtah. Největší předností domu je především oplocená zahrada s dětským hřištěm, která náleží k domu a je oblíbeným místem odpočinku nebo vhodná také pro letní grilování a setkávání se s přáteli.
Kromě garážového stání v suterénu je možnost parkovat rovněž v okolí domu. Na zdejší ulice se nevztahují modré zóny. Dopravní spojení autem do centra je díky blízkosti Jižní spojky zhruba do 10-15 minut. Velmi dobrou dostupnost zajišťuje také městská hromadná doprava. Z nedaleké autobusové zastávky „Štěrboholy“ jezdí několik linek na metro A - Depo Hostivař, přičemž doma jízdy trvá v průměru 7 minut.
Okolí zajišťuje velmi dobrou občanskou vybavenost. V místě najdeme několik škol i školek, lékaře. Samozřejmě jsou zde i supermarkety, drogerie, pošta a mnoho dalších služeb. Široké spektrum obchodů a služeb je také dostupná v obchodním domě Europark nebo v Retail parku Štěrboholy. Pro milovníky nakupování je cca 1 km od domu vzdálená oblíbená Fashion aréna.
Sportovní vyžití je možné v nedalekém areálu Hamr. Ten nabízí možnosti širokých sportovních aktivit od fotbalu, tenisu, badmintonu až po fitness. V blízkosti bydliště je rovněž oblíbená cyklostezka podél Hostavického potoka, na které po cestě postupně narazíte na rybník Slatina (v zimě se naskytuje možnost bruslení) a dále na workoutové hřiště, psí cvičiště nebo na paintball s adrenalinovou dráhou pro čtyřkolky.

V případě dotazů a případném zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpán Tikovský
Štěpán Tikovský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpán Tikovský
Štěpán Tikovský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti