Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Česal

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N82379
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 72 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 25 dny
Plocha celková 72 m²
Plocha zastavěná 72 m²
Vlastnictví státní, obecní, jiné
Plocha obytná 72 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k pronájmu velice hezký byt s balkonem o dispozici 3+kk s celkovou podlahovou plochou cca 72 m2. K pronájmu patří i možnost užívání společné zahrady, která se jistě hodí pro relaxaci, grilování a hlavně je skvělá pro rodiny s dětmi.
Oplocená terasovitá zahrada je přístupná pouze pro obyvatele přes vstupní bránu. Díky svému vyvýšení od chodníku a komunikace poskytuje nerušený prostor.

Nájemní dům se nachází v Šotnovské ulici, 10 minut chůze od centra v zástavbě rodinných a vilových domů. Byt je po rekonstrukci, s plastovými okny, parketami, nově vymalován a připraven ihned k užívání.

Bytová jednotka nabízí dvě samostatné ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. Z centrální chodby je vstup na prostorný balkon s výhledem do zahrady.

Kuchyňský kout je vybavený kuchyňskou linkou, myčkou, troubou a sklokeramickou varnou deskou s digestoří.

Byt má vlastní plynový kombinovaný kotel, který zajišťuje jak vytápění, tak i ohřev teplé vody. Odběr el. energie a plynu si převede nájemce na sebe. Platba vodného/stočného je formou měsíční zálohy 300.-Kč na osobu a následně bude ročně vyúčtována na základě odpočtového vodoměru.

Parkování je možné v ulici přímo před domem. Později se také počítá s možností pronájmu krytého parkovacího stání v suterénních prostorách domu. V budoucnu si bude také možno pronajmout sklepní kóji.


Nájemné na jeden měsíc činí 19.500,- Kč. Nájemné obsahuje mino nájmu bytové jednotky také technickou správu nemovitosti, úklid a osvětlení společných prostor, letní a zimní údržbu zahrady a televizní příjem.

Poplatky za svoz domovního odpadu si nájemce hradí sám podle počtu přihlášených osob.

Při uzavření nájemní smlouvy se platí vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného - 19.500,-Kč, první měsíční nájemné ve výši 19.500,-Kč a provize za zprostředkování 23.595,- Kč včetně DPH.


Pro další informace mne, prosím, neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Česal

Nemovitost nabízí

 Jan Česal
Jan Česal
Telefon zobrazit telefon