Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

24 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + parkovací stání 1.000,- Kč + záloha na služby 4.000,- Kč + elektřina
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martina Panská

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 88 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 892922
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 294 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 78 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Hledáte moderní bydlení v klidném domě v dosahu všech služeb a přitom kousek od přírody?
Máme pro vás nabídku komfortního bytu 3+kk o výměře 78m2 plus terasa (8,6m2) se zděným sklepem (2,3m2) a venkovním parkovacím stáním v rezidenčním moderním projektu „Berounská brána“ z roku 2019. Byt se nachází ve 3. podlaží domu, který je obklopen zelení a přitom se nachází nedaleko historického centra Berouna.

V bytě byly použity moderní prvky – nadstandardní výška dveřních křídel, podomítkové baterie v koupelně, šedé zdobné stěrky na stěně v ložnici a obývacím pokoji. Výhodou bytu je jeho dispoziční rozložení a orientace na tři světové strany. Prostorná terasa nabízí nádherné výhledy do dalekého okolí a úchvatné východy slunce. Ložnice jsou naopak orientovány na západ do zeleně. Byt majitel vybavil velmi prostornými skříněmi ve vstupní hale a v ložnici. Kuchyňská linka nabízí rovněž mnoho úložného prostoru a je plně vybavena vestavěnými spotřebiči - lednice, myčka, indukční varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba a odsavač par. Prostorná koupelna nabízí dvě umyvadla s umyvadlovou skřínkou, součástí vybavení je i pračka se sušičkou. Další vybavení bytu je na vašem přání, vkusu a vašich potřebách. V případě vašeho zájmu ponechá majitel v bytě kompletně vybavený dětský pokoj s velmi praktickým patrovým dvoulůžkem. Další úložné prostory naleznete v přízemí domu, kde je umístěn sklep (2,3m2). Budova nabízí i vlastní částečně oplocený pozemek s posezením určeným pouze pro obyvatele domu. Velkou výhodou je parkovací stání za uzavíratelnou závorou vedle domu.

Cena za měsíční nájem je 25.000,-Kč včetně parkovacího stání + zúčtovatelné zálohy na služby (voda, teplo, výtah… ve výši 4.000,- Kč/2 osoby + převod elektřiny na nájemce. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 30.000,- Kč. Byt je k dispozici od 1. 8. 2024.

Zajímá Vás okolí? I v tomto ohledu budete mile překvapeni. Vše je po ruce - školy, školky, pošta, obchody, restaurace. Pěšky jste do 5 min na zastávce autobusu směr Praha, odkud vás zaveze na metro B- Butovice do 25min. Pokud se potřebujete protáhnout a zasportovat si, stačí navštívit místní sportovní areály, hřiště nebo se projet na kole nebo se projít pěšky kolem břehu Berounky. Děti milují návštěvy v místním „kempu“, kde je dopravní i dětské hřiště s možností občerstvení a kulturně společenských akcí. Neváhejte a domluvte si prohlídku s makléřem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martina Panská
Martina Panská
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martina Panská
Martina Panská
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit