Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Satar

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 920095
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 126 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Datum vložení před 15 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Patro 1.
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 126 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro život v Praze? Nabízíme bydlení v rodinném řadovém domě na adrese Psohlavců, Praha 4 - Braník. Byt představuje výjimečnou příležitost pro každého, kdo si přeje spojit pohodlí města s kvalitním bydlením.

Nezařízený byt má 2 ložnice a prostornou koupelnu kde je velká rohová vana i sprchový kout, samostatnou a zařízenou kuchyni, halu s vestavěnou šatní skříní a prosklenou velkou terasou ze které je přímý vstup na privátní, udržovanou zahradu. Celkové rozloha bytu včetně terasy je 126 m2 a Byt se nachází ve zvýšeném přízemí domu.

Exteriérově domu vévodí zahrada o rozloze 80 m2, která nabízí dostatek místa pro relaxaci i hraní vašich dětí, s možností využití terasy o rozloze 30 m2, která dodává domu jedinečný charakter a poskytuje krásný výhled do okolí. Zahrada a terasa jsou ideálními místy pro společné chvíle s rodinou a přáteli.

Vila byla postavena z kvalitních cihelných materiálů, což zajišťuje vysokou úroveň bydlení. Dům není zařízen, což novým nájemníkům dává možnost přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Energetická náročnost budovy je hodnocena třídou C, což garantuje ekonomickou efektivitu v běžném užívání.

Vila se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 4 – Braník, která je známá svou dobrou občanskou vybaveností a skvělými dopravními spojeními do centra města. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, restaurací a kulturních zařízení.

Kromě garáže je dům vybaven připojením na veřejný vodovod, plynové rozvody a veřejnou kanalizaci, což novým nájemníkům zaručuje veškerý komfort.

Celková měsíční nájemné činí 29000 CZK s připočtením služeb a poplatků ve výši 6000 CZK. Domov, který si každý zaslouží – objevte kouzlo klidného bydlení v oblíbeném pražském Braníku, který Vám poskytne dokonalý základ pro šťastný život.

V neposlední řadě je lokalita Braník známá svojí poklidnou atmosférou a přírodními krásami, takže každodenní život zde přináší harmonii a relaxaci. Nezapomeňte, že tato nabídka je vhodná pro rodiny i pro cizince.

Pro více informací nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaše případné dotazy a věříme, že se Vám tento objekt bude líbit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Satar
Martin Satar
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Satar
Martin Satar
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti